۱۵۴۶۹۶
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

دیدار ظریف با خبرنگاران بر روی بالکن هتل

محمدجواد ظریف و سید عباس عراقچی عصر روز شنبه پیش از دیدار با وزیر خارجه آلمان خود برای دقایقی بر روی بالکن هتل کوبورگ ظاهر شد و برای خبرنگاران و رسانه‌های مستقر در پایین هتل دست تکان داد.

ایسنا: محمدجواد ظریف و سید عباس عراقچی عصر روز شنبه پیش از دیدار با وزیر خارجه آلمان خود برای دقایقی بر روی بالکن هتل کوبورگ ظاهر شد و برای خبرنگاران و رسانه‌های مستقر در پایین هتل دست تکان داد.

این برای اولین بار در طی هشت دور مذاکرات هسته‌ای در هتل کوبورگ است که رییس هیات مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان از اتاق‌های مذاکرات خارج و بر روی بالکن هتل ظاهر می‌شود.

ظریف ابتدا درحالی که صورتش نشان می‌داد در فکر است روی بالکن آمد و وقتی متوجه صدای شات دوربین‌ها و خبرنگاران شد خواست که به داخل برود اما عراقچی مانع آن شد و ظریف به سمت خبرنگاران بازگشت و به سوال آن‌ها درباره شرایط مذاکرات پاسخ داد.

ظریف در پاسخ به خبرنگاران مبنی بر این که اوضاع خوب است؟ گفت که ان‌شاءلله خوب می‌شود.

او سپس با تکان دادن دست برای خبرنگاران به همراه سید عباس عراقچی بالکن را ترک کرد.

مذاکرات هسته‌ای میان هیات های ایران و ۱+۵ از سه‌شنبه هفته گذشته آغاز شده است و پس از پنج روز هم‌چنان در فضای خاکستری و ابری به سر می‌برد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج