۱۵۴۸۳۲۱
۵ نظر
۱۱۰۹۷
۵ نظر
۱۱۰۹۷
پ

آلمان، تکلیف مکانیسم ماشه را مشخص کرد

آلمان اعلام کرد پس از آنکه گفت‌وگوها میان قدرت‌های اروپایی و جمهوری اسلامی ایران برای حل بن‌بست در خصوص برنامه هسته‌ای این کشور به نتیجه نرسید، تحریم‌های گسترده‌تری از سوی سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهد شد.

انتخاب: آلمان اعلام کرد پس از آنکه گفت‌وگوها میان قدرت‌های اروپایی و جمهوری اسلامی ایران برای حل بن‌بست در خصوص برنامه هسته‌ای این کشور به نتیجه نرسید، تحریم‌های گسترده‌تری از سوی سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهد شد.

2045501_138

یوهان واده‌فول، وزیر خارجه آلمان، در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی بلومبرگ و در اشاره به مقامات ایرانی گفت: «ما فرصت‌های زیادی برای رسیدن به یک راه‌حل مذاکره‌شدهٔ جدید ارائه کردیم، اما آن‌ها از این فضا استفاده نکردند. تحریم‌ها اعمال خواهد شد.»

واده‌فول گفت در حالی که مکانیسم بازگشت خودکار (اسنپ‌بک) برای اعمال دوباره تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران به اجرا درخواهد آمد، همواره فضایی برای دیپلماسی وجود خواهد داشت.

 

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • مقصر این کار فقط روحانی وظریف هستند تمام

  • دینا

    خدایا خسته شدیم

  • ناشناس

    قانون جنگل در دنیا حکمفرماست ! سازمان ملل بازیچه امریکا و‌متحدان اروپایی اش است و در راستای منافع آنها عمل می کند فقط باید در همه زمینه ها قوی شد تا بتوان جلوی زورگویی های ظالمان زا گرفت !

  • ناشناس

    خواهیم دیدآلمان نازی انشاالله بعد یک هفته از اجرای تحریم ها بمب هسته ای را آزمایش خوهیم کرد

  • مهدی جانباز

    تنها راه ابرقدرت شدن ایران، قطع هرگونه ارتباط ایران با آمریکا و اروپا است آنقدر نخبه و منابع داریم تا مجددأ انقلاب صنعتی راه اندازی کنیم، انشالله هرچه زودتر ارتباطات قطع شود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج