آلمان، تکلیف مکانیسم ماشه را مشخص کرد
آلمان اعلام کرد پس از آنکه گفتوگوها میان قدرتهای اروپایی و جمهوری اسلامی ایران برای حل بنبست در خصوص برنامه هستهای این کشور به نتیجه نرسید، تحریمهای گستردهتری از سوی سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهد شد.
انتخاب: آلمان اعلام کرد پس از آنکه گفتوگوها میان قدرتهای اروپایی و جمهوری اسلامی ایران برای حل بنبست در خصوص برنامه هستهای این کشور به نتیجه نرسید، تحریمهای گستردهتری از سوی سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهد شد.
یوهان وادهفول، وزیر خارجه آلمان، در گفتوگو با شبکه تلویزیونی بلومبرگ و در اشاره به مقامات ایرانی گفت: «ما فرصتهای زیادی برای رسیدن به یک راهحل مذاکرهشدهٔ جدید ارائه کردیم، اما آنها از این فضا استفاده نکردند. تحریمها اعمال خواهد شد.»
وادهفول گفت در حالی که مکانیسم بازگشت خودکار (اسنپبک) برای اعمال دوباره تحریمهای سازمان ملل علیه ایران به اجرا درخواهد آمد، همواره فضایی برای دیپلماسی وجود خواهد داشت.
نظر کاربران
مقصر این کار فقط روحانی وظریف هستند تمام
خدایا خسته شدیم
قانون جنگل در دنیا حکمفرماست ! سازمان ملل بازیچه امریکا ومتحدان اروپایی اش است و در راستای منافع آنها عمل می کند فقط باید در همه زمینه ها قوی شد تا بتوان جلوی زورگویی های ظالمان زا گرفت !
خواهیم دیدآلمان نازی انشاالله بعد یک هفته از اجرای تحریم ها بمب هسته ای را آزمایش خوهیم کرد
تنها راه ابرقدرت شدن ایران، قطع هرگونه ارتباط ایران با آمریکا و اروپا است آنقدر نخبه و منابع داریم تا مجددأ انقلاب صنعتی راه اندازی کنیم، انشالله هرچه زودتر ارتباطات قطع شود