۱۵۴۸۷۰۷
۴۵۵
۴۵۵
پ

نگرانی روسیه از تهدید حملات جدید به ایران

وزیر خارجه روسیه با انتقاد از رویکرد غرب در قبال تهران، گفت: من نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد ارسال کردم که در آن به روشنی موضع خود را شرح دادم مبنی بر اینکه تصمیمی که در شورای امنیت گرفته شده از نظر قانونی باطل، غیرقانونی و غیرقابل اجراست.

ایسنا: وزیر خارجه روسیه با انتقاد از رویکرد غرب در قبال تهران، گفت: من نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد ارسال کردم که در آن به روشنی موضع خود را شرح دادم مبنی بر اینکه تصمیمی که در شورای امنیت گرفته شده از نظر قانونی باطل، غیرقانونی و غیرقابل اجراست.

2310763_400

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه شامگاه شنبه طی یک کنفرانس مطبوعاتی پس از سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل بیان کرد: «آنچه شما نیز به‌طور دوره‌ای در مورد آن می‌نویسید و تحلیلگران سیاسی به آن اشاره می‌کنند، این است که تهدید حملات جدید به ایران همچنان پابرجاست و همانطور که افراد آگاه گزارش می‌دهند، حتی در عمل نیز مورد بحث قرار می‌گیرد و این نیز کاملا مشهود است.»

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وزیر خارجه روسیه با اشاره به تزویر و اقدامات ریاکارانه غرب گفت: «غرب با تنظیم عبارات پیچیده قطعنامه سازمان ملل که مربوط به سال ۲۰۱۵ است، تله‌ای برای ایران» پهن کرد. اتحادیه اروپا هم اطلاعات دستچین‌شده را برای تمدید تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران منتشر می‌کند درحالی‌که ایران قصد نقض پیمان معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را ندارد.» 

سرگئی لاوروف در رابطه با نامه‌ای که به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل پیرامون بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ارسال کرده، گفت: «من نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد ارسال کردم که در آن به روشنی موضع خود را شرح دادم مبنی بر اینکه تصمیمی که دیروز گرفته شده از نظر قانونی باطل، غیرقانونی و غیرقابل اجرا است.»

او تاکید کرد: «اگر گوترش مسیر به‌رسمیت شناختن این اقدام غیرقانونی را در شورای امنیت سازمان ملل متحد در پیش بگیرد و با ایجاد ساختارهای دبیرخانه‌ای به این رویه خدمت کند، این یک اشتباه بزرگ خواهد بود و آسیب بیشتری به اقتدار دبیرکل و اطرافیانش وارد خواهد کرد.»

لاوروف خاطرنشان کرد: «قطعنامه‌ای که با اجماع تصویب شد و به‌طور آشکار توسط ایالات متحده، فرانسه و بریتانیا نقض شد، اکنون به صحن علنی کشیده شده است و آنها ادعا می‌کنند که خودشان این قطعنامه را نقض نمی‌کنند، بلکه ایران است. البته، این حمله‌ای نه تنها به کل سیستم چندجانبه، بلکه به سیستم سازمان ملل و به اختیارات شورای امنیت است.»

 

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج