۱۵۴۸۷۶۰
۶ نظر
۲۴۳۶
۶ نظر
۲۴۳۶
پ

زنجانی: بازگشت «اسنپ‌بک» فقط یک نمایش بود!

بابک زنجانی با انتشار توییتی با اشاره به حمله اسرائیل و شهادت دانشمندان ایرانی، بازگشت «اسنپ‌بک» و تحریم‌ها را صرفاً یک بازی نمایشی دانست

خبرفوری: بابک زنجانی با انتشار توییتی با اشاره به حمله اسرائیل و شهادت دانشمندان ایرانی، بازگشت «اسنپ‌بک» و تحریم‌ها را صرفاً یک بازی نمایشی دانست. او در این رابطه نوشت: حمله نامشروع اسراییل به ایران و شهادت دانشمندان و سربازان کشور در حین مذاکره نشان میداد که این مذاکرات چیزی جز یک نمایش نبود. بازگشت اسنپ بک و تحریمها نیز از پیش طراحی شده بود و صرفاً یک بازی نمایشی محسوب میشد. اگر هرکس در حوزه خود برای دفاع از کشور تدبیر میکرد امروز از این مسیر سخت هم به فوریت عبور کرده بودیم.

photo_2025-09-27_22-04-37

تحریمها و اسنپ بک بیشتر از آنکه خارجی باشند. ریشه داخلی دارند و عبور از آنها نیازمند سواد اقتصادی، تعصب ملی و مسولیت پذیری و توجه واقعی به کشور است. ما این مسیر را هم پشت سر خواهیم گذاشت، اما کلید اصلی، تمرکز بر نقاط اثرگذار در داخل است؛ مهمترین گام نیز مشارکت و پرورش جوانان و جایگزینی آنها با مدیران ناتوان و کم هوش خواهد بود.

 

 

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • اکبر

    واقعا احسنت به جمله مدیران کم هوش و البته رانتخور و دزد

  • ناشناس

    امثال شماها الان خوشحال از تحریم دوباره دزدی ها شروع میشه

  • ناشناس

    به تو چه هر کی شده تحلیل گر برای تو پولمون دستت مونده فرقی نداره

  • ناشناس

    تحریم رو میگفتین کاغذ پاره اس ماشه بدترش میکنه

  • ناشناس

    درسته خودت اصل کاسب تحریمی و درباره تحریم حرف میزنی ولی حرفت حقه

  • رحیم

    دو کلمه هم از مادر عروس ؟!؟؟!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج