۱۵۴۸۷۸۲
۱۲۷۹
۱۲۷۹
پ

بازیگر زن ایرانی همبازی جیسون استاتهام شد

یارا شهیدی در کنار جیسون استاتهام به جمع بازیگران قسمت دوم «زنبوردار» (BeeKeeper») پیوست.

دنیای تصویر: یارا شهیدی، ستاره ۲۵ ساله ایرانی_آمریکایی برای بازی در دنباله فیلم موفق «زنبوردار» که در سال ۲۰۲۴ اکران شد، قرارداد امضا کرده است.

استاتهام ۵۸ ساله نقش آدام کلی، مامور سابق یک سازمان مخفی را بازی می‌کند که انتقام خود را از یک شرکت فناوری فاسد می‌گیرد. این دنباله که در حال حاضر در مرحله پیش‌تولید است، نوید گسترش دنیای فیلم با شخصیت‌های جدید و ماموریت‌های پرخطر را می‌دهد.

اولین قسمت فیلم در ۱۲ ژانویهٔ ۲۰۲۴ توسط آمازون ام‌جی‌ام استودیوز در  آمریکا پخش شد. منتقدان نقدهای عموماً مطلوبی برای این فیلم نوشتند. این فیلم بیش از ۱۶۲ میلیون دلار در سراسر جهان فروش داشته است. قسمت بعدی احتمالا در سال ۲۰۲۶ منتشر می‌شود.

photo_2025-09-28_09-57-19

بمب ضد لک 2026 لک های پوستی خود را درمان کنید پوستی بدون لک و شفاف هدیه ما به توست. همراه با تخفیف و هدیه ویژه

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج