۱۵۴۹۴۷۹
۱۱۹
۱۱۹
پ

قطر به پیشنهاد ترامپ اکی داد

نخست وزیر قطر پس از عذرخواهی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، از آمادگی این کشور برای ادامه میانجیگری برای دستیابی به توافق آتش بس در نوار غزه خبر داد.

 ایرنا: نخست وزیر قطر پس از عذرخواهی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، از آمادگی این کشور برای ادامه میانجیگری برای دستیابی به توافق آتش بس در نوار غزه خبر داد.

00

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت خارجه قطر، محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی در اظهاراتی بر آمادگی دوحه برای ادامه تلاش‌ها به منظور پایان یافتن جنگ براساس طرح ترامپ تاکید کرد.

وی گفت: قطر نقض حاکمیت خود را تحت هیچ شرایطی نمی‌پذیرد و حفظ جان شهروندان و افراد مقیم در خود را مهمترین اولویت خود می‌داند.

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر از تعهدات و تضمین‌هایی که به قطر برای جلوگیری از تکرار این تجاوز داده شده است، استقبال کرد.

تارنمای آمریکایی آکسیوس پیش تر در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با «محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی» نخست‌وزیر قطر، بابت نقض حاکمیت این کشور در حمله اخیر به دوحه و کشته شدن یک افسر امنیتی قطر عذرخواهی کرده است.

این تماس در جریان دیدار نتانیاهو با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا انجام شد. بر اساس این گزارش، عذرخواهی رسمی اسرائیل یکی از شروط اصلی قطر برای از سرگیری مذاکرات با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) درباره توافق پایان جنگ غزه و آزادی اسرای صهیونیست بوده است.

در ۱۸ شهریور (۹ سپتامبر) رژیم صهیونیستی تلاش داشت در حمله‌ای به دوحه، رهبران حماس را هدف قرار دهد، اما تنها چند مقام رده‌ پایین این جنبش شهید شدند. این اقدام موجی از خشم و محکومیت را در جهان عرب برانگیخت.

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج