۱۵۵۲۲۹۵
۵ نظر
۱۰۹۰۸
۵ نظر
۱۰۹۰۸
پ

پیشگویی رسایی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

حمید رسایی با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، پیش‌بینی کرد این گفت‌وگوها هیچ نتیجه‌ای برای کاهش تنش یا بهبود معیشت مردم نخواهد داشت.

خبر آنلاین: حمید رسایی با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، پیش‌بینی کرد این گفت‌وگوها هیچ نتیجه‌ای برای کاهش تنش یا بهبود معیشت مردم نخواهد داشت.

6139156

در برنامه تلویزیونی همشهری که ۲۶ فروردین امسال با حضور حمید رسایی و احمد بیگدلی، نماینده اصلاح‌طلب و موافق مذاکره با آمریکا برگزار شد، موضوع «مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا؛ راه نجات یا بازی بی‌پایان» به بحث گذاشته شد.

در این مناظره، رسایی با رد اثربخشی گفت‌وگوها گفت: «به ضرس قاطع می‌گویم، همان‌طور که هشت سال پیش هم گفته بودم، مذاکره با شیطان بزرگ نه تنش را کاهش می‌دهد و نه رفاه می‌آورد.»

او با اشاره به مواضع رهبر انقلاب افزود: «رهبری صریح گفتند مذاکره با آمریکا شرافتمندانه و عاقلانه نیست. اگر امروز مذاکراتی در جریان است، به نظرم نه تحمیل‌شده است و نه از موضع تغییر نظر، بلکه صرفاً اتمام حجت است تا کسی بعدها نگوید چون مذاکره نکردیم، این اتفاقات افتاد.»

رسایی در پایان تأکید کرد: «برخی از مسئولان در داخل کشور مدام بر طبل مذاکره می‌کوبند، اما تجربه نشان داده این مسیر فایده‌ای برای ملت ندارد.»

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    حرفهای مفت

  • ستاره

    سلام این آقا رسایی ظاهراً پیشگو هم هست نمیدونم کجا ببینمش تا یه طالع بینی هم برا ما انجام بده

  • محمد

    وجود رسایی هایشترازدشمنان خارجی ارامش رو برهم میزنه

  • ناشناس

    بهتره فرانچسکو و ظریف الدوله دوباره پیش بینی کنن

  • مهدی جانباز

    گفتگو باآمریکا فقط برای منافع مدیرانی است که فرزندانشان درآمریکا مشغول خرج کردن پول نفت ایران هستند، ۶۵میلیون ایرانی گروگان مدیران ارشد صاحب قدرت و ثروت هستند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج