۱۵۵۴۴۴۹
۹۶۸
۹۶۸
پ

برای رضا توکلی، بازیگر سینما و تلویزیون دعا کنید

بازیگر سینما و تلویزیون این روزها را در بیمارستان به سر می‌برد و به خاطر مشکل ناشی از عفونت شدید خونی، تحت عمل جراحی قرار گرفت.

تسنیم: بازیگر سینما و تلویزیون این روزها را در بیمارستان به سر می‌برد و به خاطر مشکل ناشی از عفونت شدید خونی، تحت عمل جراحی قرار گرفت.

2056586_266

رضا توکلی بازیگر سینما و تلویزیون، رضا توکلی که این روز‌ها سریال رویای ریحانه او از شبکه دو سیما پخش می‌شود و مشغول بازی در سریال پسته خندان هم بوده، به دلیل یک عفونت شدید خونی در بیمارستان بستری و تحت عمل جراحی قرار گرفت.

وی با صدایی ضعیف و خسته ناشی از اثرات آنتی‌بیوتیک‌ها و عمل جراحی، از حمایت‌های مردمی تشکر کرد و از همه خواست برای بهبودی‌اش دعا کنند.

به گفته توکلی، منشأ این عفونت که به خون او راه یافته، می‌تواند ناشی از یک سهل‌انگاری پزشکی باشد.

او توضیح داد: عفونت به‌خاطر مشکل در پایش بوده و احتمالاً تزریق آمپول یا آلوده بودن محیط و تجهیزات پزشکی، باعث وارد شدن عفونت به خونم شده است.» به همین دلیل، پزشکان ناچار شدند با عمل جراحی، این عفونت را از خون او خارج کنند.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج