۱۵۵۴۶۰۰
۱۰۶۶
۱۰۶۶
پ

روزنامه تحت فرمان زاکانی به خاطر یک ایستگاه مترو ذوق‌زده شد

روزنامه همشهری، ارگان رسانه ای شهرداری تهران با انتشار تصویری از این ایتسگاه روی جلد خود، آن را رویدادی جهانی معرفی کرد.

برترین‌ها: برخی از شهروندان در شبکه‌های اجتماعی، با انتشار تصاویر تازه از ایستگاه متروی مریم مقدس در بلوار کریم‌خان، این پروژه را با ایستگاه‌های متروی دُبی مقایسه کرده‌اند و نوشته‌اند: «اگر فشارهای جناحی بر شهرداری تهران نباشد، زاکانی تهران را دبی می‌کند!»  در همین رابطه روزنامه همشهری، ارگان رسانه ای شهرداری تهران با انتشار تصویری از این ایستگاه روی جلد خود، آن را رویدادی جهانی معرفی کرد.

01

آزاده مختاری (روزنامه‌نگار) در این رابطه نوشت: همشهری،روزنامه متعلق به شهرداری تهران که باید صدای مردم شهر تهران باشد در تیتر یک خود چنان نوشابه‌ای بازکرده که در گینس بایدثبت شود!  ‌واکنش جهانی به متروی مریم مقدس؟ جهان چه کرد در واکنش؟ حتما دهانشان باز ماند که یک خط مترو کشیدید و شاهکار بزرگ‌تر اینکه اسمش را مریم مقدس گذاشتید؟

ایستگاه تازه‌ساخته‌شده «مریم مقدس»، درست روبه‌روی کلیسای تاریخی همین نام، به‌عنوان یکی از متفاوت‌ترین پروژه‌های شهری سال‌های اخیر معرفی شده است؛ جایی که معماری مذهبی و هنر تجسمی با فضای شهری ترکیب شده و مترو را از یک مسیر تردد، به یک تجربه فرهنگی و بصری تبدیل کرده است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج