۱۵۵۵۷۰۲
۴۱۰
۴۱۰
پ

بودجه میلیاردی، جنجال بی‌پایان آمران به معروف

مدیرمسئول روزنامه هم‌میهن گفت: ریشه اصلی تشکیل اتاق عفاف و حجاب و آمران به معروف، بودجه‌ای است که در لایحه بودجه برای آن‌ها تصویب شده و می‌خواهند بودجه را مصرف کنند و بودجه کلانی هم برای آن‌ها گذاشتند.

مدیرمسئول روزنامه هم‌میهن گفت: ریشه اصلی تشکیل اتاق عفاف و حجاب و آمران به معروف، بودجه‌ای است که در لایحه بودجه برای آن‌ها تصویب شده و می‌خواهند بودجه را مصرف کنند و بودجه کلانی هم برای آن‌ها گذاشتند.

کرباسچی

غلامحسین کرباسچی  اظهار داشت: حرکت‌هایی مثل تشکیل اتاق عفاف و حجاب و به کارگیری ۸۰ هزار آمر به معروف، به جز دامن زدن به مسائل اختلافی، نتیجه دیگری ندارد. 

کرباسچی افزود: ریشه اصلی تشکیل اتاق عفاف و حجاب و آمران به معروف، بودجه‌ای است که در لایحه بودجه برای آن‌ها تصویب شده و می‌خواهند بودجه را مصرف کنند و بودجه کلانی هم برای آن‌ها گذاشتند.

وی گفت: اصل این موضوع به دولت برمی‌گردد که این بودجه‌های کلان را در اختیار آن‎ها قرار ندهد و دولت اگر بودجه ندهد، آن‌ها کاری نمی‌توانند بکنند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج