۱۵۵۵۸۰۳
۴۷۶
۴۷۶
پ

کشف یک نقطه کور برای ترور ترامپ

ترامپ تاکنون از یک ترور و یک تلاش به ترور جان سالم به در برده است. این نقطه کشف شده مُشرف به محل پیاده شدن ترامپ از هواپیما در فرودگاه پالم بیچ فلوریداست.

عصر ایران: سرویس مخفی آمریکا یک نقطه کور جدید برای ترور احتمالی ترامپ در اطراف فرودگاه بین المللی "پالم بیچ" ایالت فلوریدا، کشف کرد؛ مکانی که ترامپ دائما به آن تردد دارد.

به نقل از شبکه خبری "ان بی سی" آمریکا، سرویس مخفی آمریکا که وظیفه محافظت از رئیس جمهور و خانواده او را بر عهده دارد، یک جایگاه شکار با خط دید مستقیم به خروجی هواپیمای "ایر فورس وان" ترامپ در فلوریدا کشف کرد.

این آژانس (سرویس مخفی) روز یکشنبه به ان‌بی‌سی نیوز گفت که سرویس مخفی ایالات متحده روز پنجشنبه یک جایگاه شکار مشکوک را در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی پالم بیچ کشف کرده که خط دید مستقیمی به محل خروج دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از هواپیمای ایر فورس وان داشت.

این نقطه درختی پرشاخ و برگ است که قابل دسترسی عموم بوده و پیشتر در دید بازرسی و نظارت سرویس مخفی نبوده است.

4556

"آنتونی گوگلیلمی" سخنگوی سرویس مخفی، در بیانیه‌ای گفت که اف‌بی‌آی اکنون در حال تحقیق در مورد این کشف است.

گوگلیلمی گفت: "سرویس مخفی ایالات متحده از نزدیک با اف‌بی‌آی و شرکای اجرای قانون ما در شهرستان پالم بیچ همکاری می‌کند. در طول آماده‌سازی‌های امنیتی پیشرفته قبل از ورود به پالم بیچ، که شامل استفاده از فناوری و بازرسی‌های فیزیکی جامع بود، تیم‌های ما موارد مورد توجه را در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی پالم بیچ شناسایی کردند."

وی افزود که این کشف "هیچ تاثیری بر هیچ حرکتی نداشت و هیچ فردی در محل حضور یا دخالت نداشت."

شبکه فاکس نیوز (محبوب ترامپ) برای اولین بار این کشف را گزارش داده است.

یک مقام ارشد آشنا با تحقیقات گفت که این جایگاه در آن سوی خیابان و در بخشی از فرودگاه قرار دارد که اغلب هواپیماهای شخصی، از جمله هواپیمای شخصی ترامپ، در آنجا پارک می‌کنند.

این مقام رسمی گفت که هواپیمای "ایر فورس وان" (هواپیمای اختصاصی رئیس جمهوری آمریکا) معمولا در این منطقه پارک نمی‌کند، اما به دلیل ساخت و سازهای اخیر در آنجا پارک خواهد شد و در گذشته نیز از این منطقه استفاده کرده است.

ترامپ روز جمعه به فلوریدا سفر کرد و غالبا تعطیلات آخر هفته خود را در "وِست پالم بیچ" می‌گذراند، جایی که اغلب در تفرجگاه "مارآلاگو" خود برای بازی گلف اقامت می‌کند.

یک ترور و یک تلاش به ترور 

ترامپ در دو سال گذشته با تهدیدات متعددی روبرو بوده است، که از مبارزات انتخاباتی سال گذشته آغاز شد و پس از انتخاب شدن برای یک دوره دیگر به عنوان رئیس جمهور ادامه یافت.

او سال گذشته با دو اقدام تروریستی روبرو شد: یک بار زمانی که در یک تجمع انتخاباتی در شهر "باتلر" ایالت پنسیلوانیا، در ژوئیه سال گذشته هدف تیراندازی قرار گرفت و بار دیگر در سپتامبر گذشته هنگام گلف بازی در فلوریدا.

در پنسیلوانیا، "توماس کروکس" مردی 20 ساله از منطقه باتلر، پس از آنکه از پشت بام ساختمانی در نزدیکی محل تجمع به سمت ترامپ آتش گشود، توسط ماموران سرویس مخفی کشته شد.

2

و در پرونده فلوریدا، "رایان روث" که اکنون 59 ساله است، در بوته‌زارهای زمین گلف وست پالم بیچ پنهان شد، در اقدامی که گزارش‌ها آن را توطئه‌ای برای کشتن نامزد وقت ریاست جمهوری توصیف کردند.

اما یک مامور سرویس مخفی قبل از اینکه ترامپ به آن بخش از مسیر برسد، رایان روث را شناسایی کرد و در نهایت منجر به دستگیری روث شد.

ماه گذشته هیات منصفه، روث را در سوءقصد فلوریدا گناهکار شناخت. قرار است حکم او در ماه دسامبر صادر شود.

اوایل سال جاری میلادی نیز، پلیس "وست پالم بیچ" مردی 46 ساله را به اتهام تهدید ترامپ به قتل پیش از مراسم تحلیفش، دستگیر کرد.

در پرونده دیگری در اوایل امسال، مردی اهل ویسکانسین به جرم جعل تهدید علیه ترامپ در حالی که تلاش می‌کرد مرد دیگری را متهم و از کشور اخراج کند، دستگیر شد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج