۱۵۵۶۱۸۳
۲ نظر
۶۳۰
۲ نظر
۶۳۰
پ

آقای چمران! کمی هم برای خودتان باشید

آقای مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران گفته است: من برای خودم نیستم؛ اگر دوستان تشخیص دهند که [کاندیدا شوم]، اگر سخت هم باشد، اشکالی ندارد، تحمل می‌کنم.

عصر ایران نوشت:  آقای مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران گفته است: من برای خودم نیستم؛ اگر دوستان تشخیص دهند که [کاندیدا شوم]، اگر سخت هم باشد، اشکالی ندارد، تحمل می‌کنم.

photo_2025-10-21_20-26-03

در این باره ضمن سپاس از ایشان که حتی کارهای سخت را هم می پذیرند و با 85 سال سن ریاست را «تحمل» می کنند(!) 3 نکته را خطاب به جناب ایشان عارض می شویم:

1 - ممکن است از این به بعد برای خودتان باشید؟ هر چه برای دیگران - احتمالا مردم! - بودید بس است! کمی هم به خود و خانواده برسید.

2 - شما شخصی عاقل و بالغ و دنیا دیده هستید، بهتر است در این سن و سال، خودتان هم تشخیص دهید؛ چه کار دارید به «تشخیص دوستان»؟ مگر این که تقسیم کار کرده باشید: آنها برای شما تشخیص می دهند که بهتر است در قدرت بمانید و شما هم برای آنها!

3 - اگر تحملش سخت نیست، یک زحمتی هم بکشید و خروجی این همه زحمتی را که بزرگوارانه در راه مردم «تحمل» کردید، به مردم گزارش دهید.

زیاده عرضی نیست!

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    نه اینکارو نکن بذار یه کمی هم دیگرو بیان گد بزنن. این خوب نیست فقط تو گند بزنی!

  • ناشناس

    مگه در ... موروثی نیست مسئولیت ها

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج