۱۵۵۶۳۳۱
۱۲۸۰۳
۱۲۸۰۳
پ

پاسخ همسر سابق پژمان جمشیدی به سوالات درباره بازداشت او

نگار فرهمند، مدل و بلاگر جوان و همسر سابق پژمان جمشیدی، نسبت به حواشی اخیر پیرامون این بازیگر پس از انتشار خبر اتهام او به تجاوز واکنش نشان داد.

برترین‌ها:   نگار فرهمند، مدل و بلاگر جوان و همسر سابق پژمان جمشیدی، نسبت به حواشی اخیر پیرامون این بازیگر پس از انتشار خبر اتهام او به تجاوز واکنش نشان داد.

فرهمند که ۳۸ ساله است و پس از جدایی از جمشیدی به ایتالیا مهاجرت کرده، دیشب با انتشار یک پست تلویحی، نظر خود را درباره این موضوع بیان کرد. او همچنین در پاسخ به پرسش‌ها و کنجکاوی‌های مخاطبان درباره دستگیری پژمان جمشیدی واکنش نشان داد.

photo_2025-10-22_09-58-11

photo_2025-10-22_09-58-06

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج