۱۵۵۸۰۵۲
۱۰۵۷
۱۰۵۷
پ

قاتل شینزو آبه پس از ۳سال به جرم خود اقرار کرد

قاتل نخست وزیر پیشین ژاپن پس از گذشت سه سال از زمان حادثه، در دادگاه حاضر شد و صراحتا به جرم خود اقرار کرد.

فارس: مردی که به قتل شینزو آبه، نخست‌وزیر پیشین ژاپن، متهم است، سه سال پس از این ترور در دادگاه اقرار به گناه کرد.

تتسویا یاماگامی، ۴۵ ساله، در جلسه دادگاه گفت: «همه چیز درست است»؛ اما وکیل او اعلام کرد که برخی از اتهامات، از جمله نقض قوانین کنترل سلاح به‌دلیل استفاده از سلاح دست‌ساز را به چالش خواهد کشید.

دادگاه تا آخر ما دسامبر به طول خواهد انجامید. 

یاماگامی متهم است که در ژوئیه ۲۰۲۲ با سلاحی دست‌ساز به آبه هنگام سخنرانی انتخاباتی شلیک کرده و او را کشته است. 

رسانه‌های ژاپنی می‌گویند انگیزه او کینه شخصی از کلیسای اتحاد بوده است؛ فرقه‌ای که مادرش میلیون‌ها ین به آن اهدا کرده و باعث فروپاشی مالی خانواده‌شان شده بود.

پرونده قتل آبه پس از افشای روابط گسترده سیاستمداران حزب حاکم با کلیسای اتحاد، به رسوایی سیاسی بزرگی در ژاپن تبدیل شد. امسال دادگاه توکیو دستور انحلال شعبه ژاپنی این کلیسا را به‌دلیل «آسیب بی‌سابقه به جامعه» صادر کرد.

photo_2025-10-28_13-07-35

photo_2025-10-28_13-07-37

photo_2025-10-28_13-07-32

169790895

d80ea776bbb84ea88980882a62b2df06

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج