۱۵۵۸۴۲۶
۲۷۰
۲۷۰
پ

مرگ بیش از ۱۰۰ نفر در یک جشنواره مذهبی در هند

رسانه‌های محلی هند امروز (چهارشنبه) گزارش دادند در جریان برگزاری جشنواره هندوها موسوم به «چات پوجا»، دست‌کم ۱۳۳ نفر در رودخانه‌های ایالت‌های شرقی «بیهار» و «جارخند» غرق و بسیاری دیگر مفقود شده‌اند.

ایسنا: رسانه‌های محلی هند امروز (چهارشنبه) گزارش دادند در جریان برگزاری جشنواره هندوها موسوم به «چات پوجا»، دست‌کم ۱۳۳ نفر در رودخانه‌های ایالت‌های شرقی «بیهار» و «جارخند» غرق و بسیاری دیگر مفقود شده‌اند.

08-18-05

شرکت‌کنندگان در مراسم در رودخانه‌ها و سایر منابع آبی عمیق در مناطق مختلف این ایالت‌ها در طول برگزاری این جشنواره غرق شده‌اند. دولت محلی نیروهای امداد و واکنش به حوادث را برای جست‌وجوی مفقودی‌ها اعزام کرده است. رسانه‌های محلی گزارش دادند که غواصان و تیم‌های پلیس در عملیات جست‌وجو و نجات شرکت دارند.

مقام‌ها از زائران خواسته‌اند هنگام حضور در سواحل رودخانه‌ها احتیاط کنند و از ورود به آب‌های عمیق در زمان غسل آیینی خودداری کنند. به گزارش شینهوا، در جریان جشن چات پوجا، جشنی که به پرستش خدای خورشید اختصاص دارد، صدها نفر از پیروان هندو تا زانو در آب رودخانه‌ها و برکه‌ها ایستاده و گاهی برای انجام غسل آیینی به‌طور کامل در آب فرو می‌روند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج