۱۵۵۸۸۵۶
۶۹۵
۶۹۵
پ

تعرفه‌های ترامپ غول خودروسازی اروپا را زمین‌گیر کرد

سود غول خودروسازی آلمان و اروپا، از ژانویه تا سپتامبر بیش از ۵۸ درصد کاهش یافت این در حالی است که ضرر ۸۰۰ میلیون یورویی را از محل افزایش تعرفه‌های ترامپ ثبت کرد.

اطلاعات آنلاین: به نقل از رویترز، شرکت فولکس واگن ضمن ثبت ضرر ۱.۳ میلیارد یورویی برای سه ماهه سوم خود، خبر خوش هم داد و اینکه با افزایش ۴۲ درصدی ارسال خودروهای برقی به بازار، رقم را به ۷۱۸ هزار دستگاه رسانده است.

این شرکت همچنین گزارش داد هزینه‌های سربار در بخش خودرو را به میزان ۱ میلیارد یورو کاهش داده و نسبت هزینه‌های سربار را ۶۰ واحد پایه بهبود بخشیده است.

فولکس واگن در سه ماهه سوم ۲۰۲۵، کاهش ۱۰ درصدی در تحویل در آمریکای شمالی را ثبت کرد که عمدتاً به دلیل عدم قطعیت‌های تجاری و افزایش تعرفه‌ها بود.

0

سود پس از کسر مالیات این شرکت به دلیل نرخ مالیات بالاتر و کاهش ارزش سهام بدون کسر مالیات، با ۶۱ درصد کاهش به ۳.۴ میلیارد یورو رسید.

آرنو آنتلیتز، مدیر ارشد مالی، در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: «در ۹ ماه اول سال، ما شاهد تصویر متفاوتی بوده‌ایم.

"از یک طرف، موفقیت بازار خودروهای احتراق داخلی و برقی ما وجود دارد. از سوی دیگر، نتیجه مالی در مقایسه با سال قبل به طور قابل توجهی ضعیف‌تر است."

او گفت که این امر تا حدودی به دلیل افزایش خودروهای برقی با حاشیه سود پایین است.

او افزود: "علاوه بر این، ما هزینه‌های ۷.۵ میلیارد یورویی را ثبت کرده‌ایم که عمدتاً ناشی از افزایش تعرفه‌ها، تعدیل استراتژی محصول در پورشه و کاهش ارزش سهام پورشه است."

او همچنین گفت که افزایش تعرفه‌های تجاری و اثرات منفی ناشی از آن بر حجم فروش، تا ۵ میلیارد یورو در کل سال به ما تحمیل می‌کند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج