شروط بازگشایی تلگرام در ایران مشخص شد
شنیده ها حاکی از آن است که شروطی توسط تیم مذاکره کننده به تلگرام اعلام شده که بازگشایی این پلتفرم منوط به پذیرش این شروط است.
مهر: شنیده ها حاکی از آن است که شروطی توسط تیم مذاکره کننده به تلگرام اعلام شده که بازگشایی این پلتفرم منوط به پذیرش این شروط است.

روز گذشته خبر آغاز مذاکرات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تلگرام مطابق مصوبه شورای عالی فضای مجازی منتشر شد.
اخبار رسیده حاکی از آن است که شروطی توسط تیم مذاکره کننده، به تلگرام اعلام شده که امضای تفاهمنامه، منوط به پذیرش این شروط است.
محدودسازی مطالب تحریک آمیز قومیتی، حذف محتوا با شکایت شهروندان، همکاری تلگرام با دستگاه قضائی ایران، مسدودسازی ترویج کنندگان محتواهای تروریستی و خلاف امنیت ملی ایران، تعهد به ایران برای عدم ارائه اطلاعات کاربران ایرانی به سرویسهای اطلاعاتی بیگانه از جمله شروط اعلام شده به تلگرام است.
نظر کاربران
نخواستیم
این چند سال با پروکسی و فیلترشکن رفتیم بقیشم روش
راحتیم مهم نیست
عمراً اگه قبول کنن
میخوایید صبح به صبح سنگک خاش خاشی هم بگیره
اگر قبول کنن من اولیش دیگه تلگرام استفاده نمیکنم
با این حساب رفع فیلتر نشه خیلی بهتره
اصلا مهم نيست ديگه برامون
الان با امنيت بيشتر وارد ميشم
بسه بی احترامی این مدت نمی خواد
میخوان مثل اینستا سرور زیر دست خودشون باشه
یعنی واتساپ همه این شروطو قبول کرده
اونم همین الان شروطه شمارو قبول میکنه