۱۵۶۰۰۳۱
۲ نظر
۵۸۱
۲ نظر
۵۸۱
پ

ماجرای رفع فیلتر یوتیوب در دانشگاه تهران

سرپرست دفتر ریاست رگولاتوری با رد هرگونه مصوبه درباره راه‌اندازی «اینترنت طبقاتی»یا رفع فیلتر برخی پلتفرم‌ها در دانشگاه‌ها، گفت: تاکنون هیچ تصمیم یا ابلاغیه‌ای در این زمینه صادر نشده است.

مهر: سرپرست دفتر ریاست رگولاتوری با رد هرگونه مصوبه درباره راه‌اندازی «اینترنت طبقاتی»یا رفع فیلتر برخی پلتفرم‌ها در دانشگاه‌ها، گفت: تاکنون هیچ تصمیم یا ابلاغیه‌ای در این زمینه صادر نشده است.

6318870

جواد موحد سرپرست دفتر ریاست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، درباره برخی اخبار منتشر شده مبنی بر رفع فیلتر برخی شبکه‌های اجتماعی نظیر یوتیوب در دانشگاه تهران و ارتباط آن با طرح موسوم به «اینترنت طبقاتی» اظهار کرد: تا این لحظه هیچ مصوبه یا ابلاغیه‌ای برای ارائه اینترنت خاص به بخشی از جامعه، سازمان‌ها یا مراکز آموزشی از سوی وزارت ارتباطات یا رگولاتوری وجود ندارد. چنین تصمیمی در دستور کار نبوده و اجرایی نشده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا وزارت ارتباطات یا رگولاتوری با دانشگاه‌ها در زمینه ارائه دسترسی‌های ویژه اینترنتی همکاری داشته‌اند، گفت: خیر، تاکنون هیچ همکاری رسمی یا مصوبه‌ای برای رفع فیلتر پلتفرم‌های خاص در دانشگاه‌ها نداشته‌ایم. اگر در برخی دانشگاه‌ها دسترسی به برخی سایت‌ها یا شبکه‌های اجتماعی بدون فیلتر امکان‌پذیر شده، لازم است بررسی شود که آن مجموعه از چه منبع اینترنتی استفاده می‌کند.

موحد با بیان اینکه موضوع موسوم به «اینترنت طبقاتی» سال گذشته در حد بررسی و طرح پیشنهادی مطرح بوده، اما هیچ‌گاه به تصویب نرسیده است، افزود: در حال حاضر هیچ ابلاغیه رسمی مبنی بر ایجاد اینترنت تفکیک‌شده یا طبقاتی وجود ندارد. اگر موردی از دسترسی خاص گزارش شود، باید مسیر فنی و منبع ارائه اینترنت در آن بررسی شود.سرپرست دفتر ریاست رگولاتوری در پایان، گفت: هرگونه تصمیم در زمینه تغییر سطح دسترسی یا رفع فیلتر پلتفرم‌ها، نیازمند مصوبه رسمی و ابلاغ از سوی مراجع ذی‌صلاح است و تاکنون چنین مصوبه‌ای وجود نداشته است.

شب گذشته اعلام شد، روابط عمومی شورای صنفی خوابگاه‌های سطح شهر دانشگاه تهران در جلسه‌ای با معاونت دیجیتال و معاونت دانشجویی دانشگاه تهران برخی از مشکلات دانشجویان این دانشگاه را مطرح کرده و گزارشی از این جلسه منتشر کرده است.در حاشیه این گزارش اعلام شده که از چند روز گذشته استفاده از پلتفرم یوتیوب از طریق اتصال به شبکه اینترنت داخلی دانشگاه بخصوص در خوابگاه‌ها آزاد و بدون فیلتر است.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    حالا شد به همون بی شخصیتی تون ادامه بدین

  • ناشناس

    گفتیم دیروز اصلا مهم نیستین برامون چکار میکنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج