۱۵۶۰۰۸۹
۹۳۰
۹۳۰
پ

چهره پژمان جمشیدی در یک سریال جنجالی شد

سیامک مردانه کارگردان مجموعه «محکوم» درباره گریم متفاوت پژمان جمشیدی در قسمت‌های مختلف این سریال توضیحاتی داد.

ایسنا: سیامک مردانه کارگردان مجموعه «محکوم» درباره گریم متفاوت پژمان جمشیدی در قسمت‌های مختلف این سریال توضیحاتی داد.

5265023

سیامک مردانه در پاسخ به پرسشی درباره تصاویر وایرال‌شده از تغییر راکورد بازیگران «محکوم» بیان می‌کند: ما قصور خودمان را می‌پذیریم. زمانی که پروژه قبلی آقای پژمان جمشیدی تمام شد و به ما اضافه شدند، اندازه ریش و موی ایشان با آن چیزی که مد نظر ما بود، خیلی متفاوت بود، ولی اصطلاحا کنتور بازیگر باز شده بود و ما باید ایشان را جلوی دوربین می‌بردیم و تا زمانی که اندازه ریش ایشان به آن اندازه مد نظر ما برسد، سکانس‌هایی گرفته شد و رج‌زنی شد که متاسفانه این سکانس‌ها در کل سریال جا داده شده.

او اظهار می‌کند: ما هم نگران این ماجرا بودیم و رفته‌رفته نگران‌تر شدیم، ولی به هر جهت موتور قطار پروژه به حرکت درآمده بود و دیگر نمی‌شد متوقفش کرد، چون هزینه سرسام‌آوری به اثر تحمیل می‌کرد. گروه گریم، منشی صحنه و حتی خود من در این اتفاق مقصر و موثریم. ما فکر نمی‌کردیم این اتفاق این‌طور و به این شدت بیفتد. باید بیشتر مراقبت می‌کردم.

او در پایان می‌گوید: از همه کسانی که در این مسیر، من را همراهی کردند، تشکر می‌کنم، علی‌الخصوص هادی بهروز که صبورانه من را سر صحنه کمک و همراهی می‌کرد.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج