۱۵۶۰۵۴۰
۶۳۲
۶۳۲
پ

اظهارات خبرساز چهره اپوزیسیون درباره قطع فاندها

مهرانگیز کار، از اعضای اپوزیسیون برانداز، با اعتراف به ترزیق مالی ایران‌ستیزان از سوی آمریکا می‌گوید: « گروه‌های[به اصطلاح حقوق بشری] بدون حمایت مالی غربی‌ها قادر به ادامه فعالیت نبودند. با قطع فاندها در دوران ترامپ، بسیاری از آن‌ها تضعیف شدند، از هم پاشیدند و به خاک سیاه نشستند.»

فرهیختگان: مهرانگیز کار، از اعضای اپوزیسیون برانداز، با اعتراف به ترزیق مالی ایران‌ستیزان از سوی آمریکا می‌گوید: « گروه‌های[به اصطلاح حقوق بشری] بدون حمایت مالی غربی‌ها قادر به ادامه فعالیت نبودند. با قطع فاندها در دوران ترامپ، بسیاری از آن‌ها تضعیف شدند، از هم پاشیدند و به خاک سیاه نشستند.»

پخش-نشدن-ویدئو

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج