۱۵۶۲۲۴۵
۱۷۱
۱۷۱
پ

درخواست «گروه۷» برای آتش‌بس فوری در اوکراین

وزرای خارجه کشورهای عضو گروه۷ بامداد پنجشنبه بار دیگر حمایت خود از اوکراین در جنگ با روسیه را تکرار کردند.

 فارس: کشورهای عضو «گروه۷» بامداد پنجشنبه گفتند: «ما حمایت تزلزل‌ناپذیر خود از اوکراین را مجدداً تأیید و توافق کردیم که خط تماس فعلی باید نقطه شروع مذاکرات باشد».

0

وزرای خارجه این کشورها بعد از جلسه‌ای در کانادا طی بیانیه‌ای مشترک گفتند: «ما بر لزوم آتش‌بس فوری در اوکراین تأکید می‌کنیم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است: «ما در حال بررسی اقداماتی علیه کشورها و نهادهایی هستیم که در تأمین مالی تلاش‌های جنگی روسیه نقش دارند».

این دیپلمات‌ها همچنین افزودند: «در حال بررسی گزینه‌هایی برای استفاده هماهنگ از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای حمایت از اوکراین هستیم».

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج