۱۵۶۳۱۸۸
۱۴۴
۱۴۴
پ

توضیح دولت درباره یک انتصاب جنجالی

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد سقاب اصفهانی به‌دلیل ارائه جامع‌ترین برنامه برای حل ناترازی انرژی، از سوی رئیس‌جمهور به‌عنوان رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی منصوب شده است.

تسنیم: رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد سقاب اصفهانی به‌دلیل ارائه جامع‌ترین برنامه برای حل ناترازی انرژی، از سوی رئیس‌جمهور به‌عنوان رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی منصوب شده است.

6276659

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تشریح دلایل انتصاب سقاب اصفهانی به‌عنوان رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، گفت انتخاب او بر پایه برنامه‌ای بوده که «کامل‌ترین طرح» برای حل ناترازی انرژی در کشور محسوب می‌شود.

 به گفته او، اصفهانی طی ماه‌های گذشته مجموعه‌ای از اقدامات و طرح‌های پیشنهادی خود را با کارشناسان این حوزه به اشتراک گذاشته و به‌زودی نسخه نهایی برنامه‌هایش منتشر خواهد شد.

وی افزود: «اجرای این برنامه‌ها می‌تواند بخشی از مشکلات ناترازی انرژی را برطرف کند و جهت‌گیری اصفهانی کاملاً با رویکرد رئیس‌جمهور در حوزه عدالت انرژی هم‌خوان است.»

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت همچنین تأکید کرد که رئیس‌جمهور به‌طور مستمر بر روند اجرای این طرح‌ها نظارت خواهد کرد تا مسیر اصلاح ساختار انرژی با سرعت و دقت بیشتری دنبال شود.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج