۱۵۶۳۷۰۱
۳ نظر
۳۳۷۹
۳ نظر
۳۳۷۹
پ

بیانیه ایران درباره ادعای خبرساز رئیس‌جمهور لبنان

شبکه المیادین به نقل از منابع آگاه در دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی ایران گزارش داد که ادعاهای مطرح‌شده درباره محتوای دیدار علی لاریجانی، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی، با رئیس‌جمهور لبنان «فاقد صحت و کاملاً جعلی» است.

خبر آنلاین نوشت: شبکه المیادین به نقل از منابع آگاه در دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی ایران گزارش داد که ادعاهای مطرح‌شده درباره محتوای دیدار علی لاریجانی، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی، با رئیس‌جمهور لبنان «فاقد صحت و کاملاً جعلی» است.

photo_2025-11-18_20-34-58

دبیرخانه در واکنش به خبر منتشرشده با عنوان «برخورد تند رئیس‌جمهور لبنان با لاریجانی» که در آن جملاتی مانند «شیعیان لبنان مسئولیت من هستند نه شما» به جوزف عون نسبت داده شده، اعلام کرد: «به‌طور کامل بعید و دور از واقعیت می‌دانیم که این عبارات سخیف و بی‌معنی اساساً از زبان رئیس‌جمهور لبنان خارج شده باشد.»

این نهاد تأکید کرد: «اعتقاد داریم ریاست‌جمهوری لبنان دارای فایل کامل تصویری این دیدار است و کافی است آن را منتشر کند تا حقیقت برای همگان روشن شود.»

در روزهای اخیر برخی رسانه‌ها مدعی شده بودند که رئیس‌جمهور لبنان در این دیدار با لحنی تند با لاریجانی سخن گفته و جلسه «پر تنش» بوده است. دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی با رد این روایت‌ها، انتشار ویدئو را بهترین راه برای پایان دادن به شایعات دانست.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج