۱۵۶۴۰۳۱
۸۰
۸۰
پ

پیش‌بینی وضعیت هوا طی روزهای آینده اعلام شد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از جوی پایدار برای اغلب مناطق کشور خبر داد.

ایسنا: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از جوی پایدار برای اغلب مناطق کشور خبر داد.

6320172

صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: تا اواسط هفته آینده، در غالب مناطق کشور جو پایدار و آسمان صاف است که در شهرهای صنعتی و پر جمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می شود.

وی ادامه داد: طی امروز (۲۹ آبان)، در جنوب غرب و طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور در برخی ساعات افزایش باد رخ می‌دهد. همچنین خلیج‌فارس تا شنبه (اول آذر) مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۹ آبان‌ماه) صاف تا کمی ابری و غبار محلی و گاهی وزش باد ملایم با حداکثر دمای ۱۸ و حداقل دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی شنبه (اول آذر)، صاف تا کمی ابری، غبار آلود و گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: طی فردا و پس فردا (۳۰ آبان و اول آذر) بندرعباس با دمای ۳۳ و ۳۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۳- و منفی یک درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج