خسرو معصومی:می خواستم از شادمهر عقیلی انتقام بگیرم
خسرو معصومی کارگردان خوش ذوق کشورمان به تازگی در مصاحبه با شرق در مورد تجربه کار با شادمهر عقیلی در مقام بازیگر در فیلم «پر پرواز» ساخته شده به سال ۱۳۷۹، مطالب جالبی را مطرح کرده است.
عصرایران: خسرو معصومی کارگردان خوش ذوق کشورمان به تازگی در مصاحبه با شرق در مورد تجربه کار با شادمهر عقیلی در مقام بازیگر در فیلم «پر پرواز» ساخته شده به سال ۱۳۷۹، مطالب جالبی را مطرح کرده است.

او گفت: «قرارداد شادمهر برای فیلم پر پرواز ۱۵ میلیون تومان بود ولی من که کارگردان فیلم بودم ۷ میلیون گرفته بودم. من این فیلم را دوست ندارم چون وقتی فیلم در گیشه موفق بود و داشت خوب می فروخت، شادمهر عقیلی همه جا می رفت و می گفت:« دیدید من هنرپیشه ام و من فروختم؟»
من گفتم:« شادمهر در اولین پلان حتی راه نمی توانست برود یعنی از عقب صحنه می آمد جلو و هر هر می خندید.»
حقیقتش در حین فیلم برداری دیدم با شادمهر نمی شود کار کرد و گفتم بدبخت شدیم با این آدم. این آدم اصلا نمی فهمد بازیگری یعنی چی. شادمهر را بردم داخل اتاق و به او گفتم:
« شادی عزیز تو یک کاست فروختی به اسم دهاتی که ۸۰۰ هزار نفر آن را گوش دادند. این ۸۰۰ هزار نفر الان می خواهند ببینند تو در این فیلم چه کار کردی. این کاری که تو داری می کنی مزخرفه. یعنی آبروی خودت را می بری. یا نکن و همین الان برو یا اگه می کنی جدی باش.»
گفت:« چه طوری جدی باشم؟»
گفتم:« خودت باش. اصلا شادمهر عقیلی باش.»
دیگر از آن به بعد به تدریج در حین فیلم برداری حرفه ای تر شد. اما برای آن که کلا از شادمهر به خاطر کارهاش و حرفهایش حین نمایش فیلم انتقام بگیرم در مصاحبه ای با ایسنا گفتم:« فیلم پر پرواز فرزند ناخلف من است.»
ارسال نظر