۱۵۶۵۱۷۰
۴۱۰
۴۱۰
پ

دکتر وحید عابدینی آزاد شد

دکتر وحید عابدینی، استاد دانشگاه اوکلاهما، که پیش‌تر توسط مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا بازداشت شده بود، آزاد شد.

شرق: دکتر وحید عابدینی، استاد دانشگاه اوکلاهما، که پیش‌تر توسط مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا بازداشت شده بود، آزاد شد.

وحید+عابدینی+آزاد+شد+2

 این مدرس ایرانی در دانشگاه اوکلاهما آمریکا توسط اداره مهاجرت آمریکا به بهانه پایان ویزایش بازداشت شده بود اما ساعتی قبل آزاد شد.

این خبر را دوستان و نزدیکان و اعلام کردند و با انتشار پیام‌هایی در شبکه‌های اجتماعی، از پایان این بازداشت خبر دادند.

جاشوا لندیس، مدیر بخش مطالعات خاورمیانه و مدیر مرکز مطالعات ایران در دانشگاه اوکلاهما پیش تر اعلام کرده بود که این استاد دانشگاه ۲۲ نوامبر (اول آذر) هنگام سوار شدن به هواپیما برای حضور در انجمن مطالعات خاورمیانه بازداشت و به زندان منتقل شده است.

وحید عابدینی از فعالان اصلاح طلب و دانشجویان ستاره‌دار در ایران بوده است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج