۱۵۶۶۳۰۵
۸۷۴
۸۷۴
پ

طعنه سنگین مهران احمدی به ابوطالبی؛ ای کاش همان زمان می‌رفتیم!

مهران احمدی با انتقادی صریح و بی‌پروا، تلویزیون را به بی‌اعتنایی نسبت به مخاطبان متهم کرد، جایی که زمانی خیابان‌ها برای سریال‌هایش خلوت می‌شد اما امروز برای جذب تماشاگر به بیلبوردهای شهری پناه برده است.

تابناک: مهران احمدی کارگردان و بازیگر در انتقادی صریح به تلویزیون گفت: «تلویزیون روز به روز مخاطب خود را از دست می‌دهد؛ خودشان گفتند فقط برای یک قشر ده پانزده درصدی برنامه می‌سازیم و مهم نیست بقیه می‌بینند یا نه؟! مثل همان خانم که گفت هرکس دوست ندارد بگذارد و برود؛ البته ای کاش گوش می‌دادیم. ارث و ملک پدری‌شان است دیگر و اصلاً برایشان مهم نیست.

یک زمانی خیابان‌ها بابت یک سریال در این تلویزیون خلوت می‌شد اما الان دست به دامان بیلبوردهای خیابانی شده‌اند برای اثرهایی که ارزشی ندارد» اشاره مهران احمدی به زینب ابوطالبی است. اظهارات احمدی و اصل ماجرا را می‌بینید.

پخش-نشدن-ویدئو

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج