۱۵۶۶۵۲۲
۱۱۱۸
۱۱۱۸
پ

این ۴ نفر توانستند پژو ۲۰۷ را با قیمت یک میلیون تومان بخرند!

۴ نفر توانستند پژو ۲۰۷ را به قیمت ۱ میلیون تومان از دیجی‌کالا بخرند.

شرق: ۴ نفر توانستند پژو ۲۰۷ را به قیمت ۱ میلیون تومان از دیجی‌کالا بخرند. 

بزرگترین فروشگاه اینترنتی کشور در حراج بزرگ بلک فرایدی خودروی پژو ۲۰۷ را با ۱۰۰ درصد تخفیف به قیمت ۱ میلیون تومان فروخت و ۴ نفر موفق به خرید این خودرو با قیمت باورنکردنی شدند.

این خودروها از اولین ساعت روز جمعه ۷ آذر به فروش گذاشته شد و در نهایت امیررضا گرانمهر از تهران، علی مختارنژاد از ارومیه، حمید قضاتی از اراک و پردیس بهوندی از رامهرمز توانستند در رقابتی نزدیک و تنگاتنگ، خودروی ۱ میلیارد و ۱۸۲ میلیون تومانی را به قیمت ۱ میلیون تومان بخرند. امیررضا گرانمهر یکی از خریداران پژو ۲۰۷، خودروی خود را امروز (۸ آذر) تحویل گرفت و دیجی‌کالا فردا (۹ آذر) خودروهای پژو ۲۰۷ سقف پاناروما را به سه خریدار خوش‌شانس تحویل می‌دهد.

photo_2025-12-01_01-04-17

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج