۱۵۶۶۹۱۱
۷۱
۷۱
پ

آمریکا پایگاه پدافند هوایی خود در بحرین را افتتاح کرد

دومین مرکز فرماندهی مشترک پدافند هوایی در بحرین با حضور فرمانده سنتکام و ولیعهد بحرین افتتاح شد.

فارس: دومین مرکز فرماندهی مشترک پدافند هوایی در بحرین با حضور فرمانده سنتکام و ولیعهد بحرین افتتاح شد.

970b7ca589344a5c89c0e98f674d7ca5

مقامات فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) و مسئولان بحرینی روز دوشنبه دیروز مرکز فرماندهی مشترک پدافند هوایی در بحرین افتتاح کردند.

این مراسم با حضور ژنرال براد کوپر، فرمانده فرماندهی مرکزی آمریکا، ولیعهد و نخست‌وزیر بحرین در اردوگاه رأس‌البحر برگزار شد.

کوپر در این مراسم بحرین را یک شریک اساسی آمریکا توصیف کرد و گفت: «بحرین همواره شریک اساسی امنیت منطقه‌ای بوده است. مرکز فرماندهی مشترک جدید، گامی مهم در تقویت ساختار دفاع هوایی منطقه‌ای به شمار می‌رود.»

به نوشته خبرگزاری رسمی بحرین، این مرکز که دومین مرکز فرماندهی دفاع هوایی دوجانبه فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه است، با مشارکت نیروهای آمریکایی و بحرینی فعالیت خواهد کرد و به‌عنوان مرکزی برای برنامه‌ریزی، هماهنگی و عملیات یکپارچه دفاع هوایی عمل خواهد کرد.

ddee222bc2fe4af0a5e9070ebb123423

بحرین، به‌عنوان متحد اصلی غیرعضو ناتو، میزبان مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا و نیروهای دریایی مشترک تحت فرماندهی آمریکا است که شامل ۴۷ کشور می‌شود.

ماه گذشته در تاریخ 12 آبان نیز فرماندهی مرکزی ایالات متحده و قطر نخستین مرکز فرماندهی مشترک دفاع هوایی در غرب آسیا را در پایگاه هوایی العدید افتتاح کردند؛ مرکزی که هدف آن تقویت همکاری امنیتی و هماهنگی دفاعی میان ۲ کشور عنوان شده بود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج