۱۵۶۶۹۲۷
۰
۰
پ

آلودگی هوا رکورد زد، مدارس باز شد!

شاخص آلودگی تهران هم اکنون به ۱۶۶ رسیده و ناسالم برای همه است، اما کارگروه آلودگی هوا با آرامش کامل اعلام کرد: «شرایط بهتر شده، مدارس فردا دایر است.»

برترین‌ها: شاخص آلودگی تهران هم اکنون به ۱۶۶ رسیده و ناسالم برای همه است، اما کارگروه آلودگی هوا با آرامش کامل اعلام کرد: «شرایط بهتر شده، مدارس فردا دایر است.»

photo_2025-12-02_18-24-49

به گزارش کانال تلگرامی چند ثانیه؛ امروز تهران در حالی روز خود را با شاخص کیفیت هوا ۱۶۶ و در وضعیت «ناسالم برای همه گروه‌ها» به پایان برد که خبر بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها برای فردا توسط کارگروه آلودگی هوا اعلام شده است. این تصمیم در حالی گرفته شد که همین شاخص، نسبت به ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ واحد افزایش داشته و هوا حتی آلوده‌تر از قبل شده است.

photo_2025-12-02_18-24-53

تصمیم‌گیران بر چه اساسی «بهبود شرایط جوی» را مبنای بازگشایی مدارس گذاشته‌اند، در حالی که شاخص واقعی آلودگی همچنان در وضعیت هشدار جدی است؟

 آیا سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان در اولویت دوم تصمیم‌گیری‌ها قرار گرفته است؟

چرا این تصمیم مهم، آن هم در شرایطی که خانواده‌ها و مدارس نیاز به برنامه‌ریزی داشتند، در آخرین ساعات پایانی هفته اعلام شد؟

این اقدام نه‌تنها تناقض آشکاری بین ادعا و واقعیتِ آلودگی هوا نشان می‌دهد، بلکه بازتاب بی‌برنامگی و ناهماهنگی در مدیریت بحران آلودگی هوای تهران است.

اگر هوا واقعاً «بهبود» یافته، پس چرا عددهای سنجش هوا حرف دیگری می‌زنند؟و اگر بهبود نیافته، چرا عجله برای بازگشایی وجود دارد؟

به نظر می‌رسد در این تصمیم، ملاحظاتی غیر از سلامت عمومی در اولویت بوده است. آلودگی هوا «بحران خاموش» است و تصمیم‌گیری‌های شتاب‌زده و غیرمستند، تهدیدی جدی برای سلامت نسل آینده است.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج