۱۵۶۸۱۷۳
۱۸۴۶
۱۸۴۶
پ

صداوسیما علیه امیرحسین قیاسی دست به کار شد!

نقطه روزنامه جدید صداوسیما که این روزها به صورت پیوسته پلتفرم‌ها را مورد انتقاد قرار می‌دهد حالا به سراغ برنامه‌های یوتیوبی رفته و مشخصا برنامه امیرحسین قیاسی را هدف نقد گزنده خود قرار داده است.

برترین‌ها: نقطه روزنامه جدید صداوسیما که این روزها به صورت پیوسته پلتفرم‌ها را مورد انتقاد قرار می‌دهد حالا به سراغ برنامه‌های یوتیوبی رفته و مشخصا برنامه امیرحسین قیاسی را هدف نقد گزنده خود قرار داده است.

1931481

 صداوسیما این روزها می‌خواهد دایره نظارت خود را گسترده‌تر کند و با عملیات روانی و رسانه‌ای به دنبال تاثیرگذاری روی تصمیم گیران قانونی این حوزه است.  ظاهرا این رسانه  کم کم در نظر دارد کنترل تولیدات اینستاگرامی را نیز با دست بگیرد! و آن‌ها را نیز در مجموعه صوت و تصویر فراگیر تعریف کند!

photo_2025-12-08_00-14-40

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج