۱۵۶۸۷۶۱
۳۰۱۳
۳۰۱۳
پ

بارش ۱۰ سانتی‌متری برف در ایستگاه هفتم توچال

مدیرعامل شرکت تله‌کابین توچال از بارش ۱۰ سانتی‌متر برف در ایستگاه هفتم توچال خبر داد.

فارس: مدیرعامل شرکت تله‌کابین توچال از بارش ۱۰ سانتی‌متر برف در ایستگاه هفتم توچال خبر داد.

photo_2025-03-04_15-05-55

روح‌الله امداد، مدیرعامل شرکت تله‌کابین توچال  اظهار کرد: تاکنون حدود ۱۰ سانتی‌متر برف در ایستگاه هفت توچال باریده است.

مجموعه کوهستانی توچال در شمال شهر تهران و در دامنۀ کوه توچال واقع شده است که این مجموعه به عنوان نزدیکترین پیست اسکی به پایتخت و یکی از مهمترین قطب‌های گردشگری و ورزشی منطقه شناخته می‌شود .

ایستگاه هفتم این مجموعه در ارتفاع حدود ۳۷۳۰ متری از سطح دریا قرار دارد و یکی از مرتفع‌ترین ایستگاه‌های تله‌کابین در خاورمیانه محسوب می‌شود.

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج