۱۵۶۹۰۵۴
۲۰
۲۰
پ

توقیف سه لنج صیادی غیرمجاز در جاسک

دادستان عمومی و انقلاب جاسک از توقیف سه فروند لنج و دستگیری ۱۱ متهم به دلیل صید غیرمجاز ترال در آب‌های این شهرستان خبر داد.

ایرنا: دادستان عمومی و انقلاب جاسک از توقیف سه فروند لنج و دستگیری ۱۱ متهم به دلیل صید غیرمجاز ترال در آب‌های این شهرستان خبر داد.

5737247

محمدجواد پارسانیا عصر پنجشنبه اظهار کرد: سه فروند لنج که در آب‌های جاسک اقدام به صید غیرمجاز به روش ترال کرده بودند، با دستور قضایی و توسط مأموران پایگاه دریابانی این شهرستان توقیف شد.

وی بیان کرد: در این عملیات ۱۱ نفر متهم دستگیر و آبزیان صیدشده نیز توقیف شده است.

photo_2025-12-11_20-31-04

دادستان جاسک ادامه داد: پرونده این افراد در دستگاه قضایی در حال رسیدگی است و با هرگونه صید غیرمجاز، به‌ویژه صید مخرب ترال، برخورد قاطع انجام خواهد شد.

وی همچنین تاکید کرد: دستگاه قضایی از نهادهای متولی مبارزه با صید غیرمجاز و نیز صیادانی که در چارچوب قوانین و مقررات فعالیت می‌کنند، حمایت قانونی خواهد کرد.

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج