۱۵۶۹۲۸۶
۲۲
۲۲
پ

انتقال ۴ زندانی ایرانی از گرجستان به کشور

با پیگیری‌های سفارت جمهوری اسلامی ایران در تفلیس و در چارچوب همکاری‌های متقابل با دولت گرجستان، ۴ نفر از محکومین ایرانی زندان‌های گرجستان با مساعدت دولت این کشور امروز جمعه ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۴ برای ادامه حبس به کشور بازگشتند.

باشگاه خبرنگاران:  با پیگیری‌های سفارت جمهوری اسلامی ایران در تفلیس و در چارچوب همکاری‌های متقابل با دولت گرجستان، ۴ نفر از محکومین ایرانی زندان‌های گرجستان با مساعدت دولت این کشور امروز جمعه ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۴ برای ادامه حبس به کشور بازگشتند.

21062972_886

در اطلاعیه سفارت ایران در تفلیس آمده است در نتیجه مذاکرات سفیر کشورمان با وزرای امور خارجه و دادگستری گرجستان، سرانجام موفق شدیم تا تعداد ۴ نفر از زندانیان ایرانی را با همکاری کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران به کشور منتقل کنیم.

این افراد از طریق کمیته انتقال محکومین برای ادامه حبس به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد.

 

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج