۱۵۶۹۶۲۴
۱ نظر
۱۱۲۹
۱ نظر
۱۱۲۹
پ

زمان ورود سامانه بارشی جدید به کشور اعلام شد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به تداوم بارندگی در کشور، از ورود سامانه‌ بارشی دیگری طی فردا (۲۴ آذرماه) از جنوب ایران خبر داد.

ایسنا: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به تداوم بارندگی در کشور، از ورود سامانه‌ بارشی دیگری طی فردا (۲۴ آذرماه) از جنوب ایران خبر داد.

2402502_972

صادق ضیاییان  درباره پیش‌بینی کلی وضعیت جوی اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری امروز (۲۳ آذرماه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، ارتفاعات شمال سمنان، خراسان شمالی، مناطقی از خراسان رضوی و خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، نیمه جنوبی کرمان، هرمزگان و جنوب شرق فارس بارش ادامه خواهد داشت همچنین در برخی نقاط کردستان بارش پراکنده برف و باران دور از انتظار نیست.

ورود سامانه بارشی دیگری از جنوب کشور

وی در ادامه گفت: دوشنبه (۲۴ آذرماه) با ورود سامانه بارشی دیگری از جنوب کشور برای استان‌های بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب اصفهان، شرق خوزستان، هرمزگان، کرمان، یزد و مناطقی از خراسان رضوی، خراسان جنوبی و جنوب سیستان و بلوچستان بارش پیش‌بینی می‌شود همچنین روز دوشنبه در استان گیلان و غرب مازندران بارش پراکنده ادامه خواهد داشت.

ضیاییان ادامه داد: سه‌شنبه و چهارشنبه (۲۵ و ۲۶ آذرماه) علاوه بر مناطق فوق، در شمال غرب کشور، سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز، شرق و شمال شرق کشور نیز بارش ادامه دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود:‌ طی سه روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز، غرب دریای عمان و دریای خزر متلاطم و مواج خواهند بود.

ضیاییان ادامه داد: پنج‌شنبه (۲۷آذرماه) سامانه بارشی در نیمه جنوبی و مرکز کشور فعال خواهد بود و برای شمال شرق کشور و سواحل دریای خزر بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود همچنین بارش در مناطق جنوبی به‌صورت رگبار و رعد و برق و در ارتفاعات و مناطق سردسیر به‌صورت برف خواهد بود و در نقاط مستعد احتمال بارش تگرگ دور از انتظار نیست.

پیش‌بینی وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده

رییس مرکز ملی پیش‌بینی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران دوشنبه (۲۴ آذرماه) کمی ابری، از بعد از ظهر افزایش ابر در بعضی ساعات غبار محلی با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه (۲۵ آذرماه) نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعات غبار محلی، از اواخر وقت افزایش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۲۴ و ۲۵ آذرماه) بندرعباس با دمای ۲۷ و ۲۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۸ - و ۳ - درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور خواهند بود. 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ابرها را بارور کنید کشور بی ابی جبران بشه خدا خیر تون بده اشکال نداره سیل بیاد بارون باشه خیلی بهتر از نبودش هست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج