۱۵۶۹۷۸۱
۱ نظر
۱۰۳۵
۱ نظر
۱۰۳۵
پ

سرکرده اوباش تهرانپارس با گلوله پلیس از پا افتاد

در پی درگیری و شرارت چند نفر از اوباش در یک باشگاه بدنسازی در تهرانپارس، عوامل پلیس با دستور رئیس سازمان اطلاعات فاتب وارد عمل شدند.

خبرگزاری دانشجو: در پی درگیری و شرارت چند نفر از اوباش در یک باشگاه بدنسازی در تهرانپارس، عوامل پلیس با دستور رئیس سازمان اطلاعات فاتب وارد عمل شدند.

متهمان پس از ایجاد رعب و وحشت و ضرب‌وجرح دو شهروند از محل متواری شده بودند که طی سه روز شناسایی و دستگیر شدند. از این افراد که دارای سوابق متعدد از جمله حمل سلاح و توزیع مواد مخدر بودند، سلاح سرد و قمه کشف شد. عامل اصلی درگیری نیز هنگام دستگیری با حمله به مأموران، با شلیک گلوله به پا زمین‌گیر شد. پلیس تأکید کرد با برهم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی بدون هیچ‌گونه اغماض برخورد خواهد شد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    کاری بایدباهاشون کرد که آخرین بارشون باشه وگرنه بدتر میشن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج