۱۵۷۱۵۶۵
۷ نظر
۲۸۲۷
۷ نظر
۲۸۲۷
پ

عربستان درمانگاه‌های ایرانی در مدینه را بست!

زائران ایرانی در مدینه دیگر دسترسی به درمانگاه‌های ایرانی نزدیک هتل‌های محل اسکان خود ندارند و برای دریافت حتی مراقبت‌های ساده پزشکی مجبورند ساعت‌ها در صف درمانگاه‌های سعودی منتظر بمانند.

فارس: زائران ایرانی در مدینه دیگر دسترسی به درمانگاه‌های ایرانی نزدیک هتل‌های محل اسکان خود ندارند و برای دریافت حتی مراقبت‌های ساده پزشکی مجبورند ساعت‌ها در صف درمانگاه‌های سعودی منتظر بمانند، جایی که کمبود دارو و نبود مترجم مشکلات درمانی آن‌ها را دوچندان کرده است.

2189420_204

زائران ایرانی در مدینه با یک سرماخوردگی ساده باید ساعت‌ها در صف درمانگاه‌های سعودی در کنار بیماران کشور‌های مختلف بایستند. رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر سیدعلی مرعشی می‌گوید که «عربستان مجوز فعالیت درمانگاه‌های ما در مدینه را لغو کرده است.» در سال‌های گذشته، حداقل در دو هتل محل اسکان زائران ایرانی در مدینه، درمانگاه فعال وجود داشت و بیماران می‌توانستند به‌صورت شبانه‌روزی به پزشک دسترسی داشته باشند.

اما اکنون این امکان به‌کلی حذف شده و زائر بیمار ناچار است با خودرو از هتل به درمانگاه‌های سعودی منتقل شود. در مراکز درمانی سعودی پزشکان تنها ۸ تا ۱۰ قلم دارو در اختیار دارند در حالی که در درمانگاه‌های ایرانی با ۶۲ قلم دارو امکان تجویز متناسب با وضعیت واقعی بیمار فراهم است. رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر می‌گوید که «سعودی‌ها اجازه حضور پزشک ایرانی هم در مدینه نمی‌دهند.»

0f42e5ebb5054a7fbbdc4e71b2d8d292

در کنار کمبود دارو برای زائران بیمار، نبود مترجم نیز باعث شده برخی زائران به خوددرمانی روی بیاورند یا اصلاً درمان مؤثری دریافت نکنند. مقام سعودی آل صوفی می‌گوید که «زائران همه کشور‌ها در مدینه برای درمان به مراکز سعودی مراجعه می‌کنند و در مکه مجوز‌هایی برای درمانگاه‌های برخی کشور‌ها صادر شده است.» در مقابل مدیر کاروان عمره حسین باقری می‌گوید که «بسیاری از زائران ایرانی عربی نمی‌دانند و بدون پزشک هم‌زبان، عملاً درمان نمی‌شوند.»

کارشناسان می‌گویند که باید با مذاکره رسمی، حداقل یک درمانگاه فعال در مدینه ایجاد شود و در صورت تداوم محدودیت‌ها، اعزام مترجم یا پزشک همراه بیماران و استقرار پزشک ناظر در هتل‌های زائران در دستور کار قرار گیرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    با اینکار و با توجه به بی ارزشی ریال ایران تعداد زائرها ان شاء الله کم خواهد شد.

  • ناشناس

    اقاجان نرید
    خدا از رگ گردن بهتون نزدیکتر
    یه کار خیر تو همین مملکت خودتون انجام بدید ،برید ببینید تو همین مملکت خیلی آدما لنک دوقرون دوزار هستن تا مشکلشون حل بشه
    یکی به خاطر صدهزار تومن زندانه
    یکی به خاطر صد هزارتومن ،درمانشو انجام بده

  • محمد

    همه رو ببندنند ، مسئولین ایرانی را هم اخراج کنید ، جایی که احترام ندارید نروید .

  • یاعلی

    چراغی که به خونه رواست به مسجد حرام. مجبورید برید پول خودتون رو حروم این عربها کنید.خدا همین جاست. دست چند نفر رو بگیرید کاروش راه بیافته صد برابر ثوابش از حج ... بهتره.

  • یزدان

    بهتر

  • ناشناس

    حتما تخلفي كرديد كه مجوز لغو شده

  • ناشناس

    باز چه گندی زدید باهاتون این برحورد رو کردن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج