۱۵۷۱۸۶۲
۱۲۵
۱۲۵
پ

جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد

رئیس راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چالوس گفت: محور کندوان پس از اعمال سه روز محدودیت مقطعی، هم‌اکنون باز بوده و تردد در این مسیر به‌صورت عادی جریان دارد.

مهر: رئیس راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چالوس گفت: محور کندوان پس از اعمال سه روز محدودیت مقطعی، هم‌اکنون باز بوده و تردد در این مسیر به‌صورت عادی جریان دارد.

5076119

مهدی صفایی افزود: محور کندوان پس از اعمال سه روز محدودیت مقطعی، هم‌اکنون باز بوده و تردد در این مسیر به‌صورت عادی جریان دارد.

وی افزود: محدودیت‌های اخیر به منظور اجرای عملیات تکمیلی گالری در محدوده کمرزرد اعمال شده بود تا پروژه‌های عمرانی با ایمنی کامل انجام شود.

وی با تأکید بر اینکه تردد در محور کندوان بدون مشکل ادامه دارد، افزود: رانندگان می‌توانند با رعایت قوانین و نکات ایمنی از این مسیر استفاده کنند.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج