۱۵۷۴۱۳۳
۱ نظر
۲۳۶
۱ نظر
۲۳۶
پ

هشدار انفجار هزینه‌های درمان در پی سوءتغذیه

گرانی مواد غذایی می‌تواند با افزایش بیماری‌ها، هزینه‌های درمانی چند ده میلیونی به مردم و دولت تحمیل کند.

خبرآنلاین: به گفته یک متخصص، هزینه درمان بیماری‌های ناشی از سوءتغذیه چندین برابر تأمین مواد غذایی پایه است و در نهایت بار سنگینی بر دوش مردم و دولت می‌گذارد.

6352055

ایرج خسرونیا، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی  گفت: «وقتی فردی به بیماری‌های کبدی، نرمی استخوان یا سایر بیماری‌ها مبتلا شود، هزینه‌های درمان به‌شدت افزایش می‌یابد. اگر فرد بیمه‌شده باشد، هزینه‌های درمان بر دوش سازمان‌های بیمه‌گر قرار می‌گیرد و این هزینه‌ها بسیار بالاست. اگر هم فرد از نظر مالی در وضعیت نامناسبی باشد، این شرایط می‌تواند حتی به مرگ او منجر شود و در نهایت هزینه‌های درمانی دولت را در آینده چندین برابر افزایش می‌دهد.»

او ادامه داد: «این هزینه‌ها به‌مراتب بیشتر از یارانه شیر، گوشت یا مرغ خواهد بود. در حال حاضر، یک ظرف یک‌لیتری شیر حدود ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد. اگر فردی نتواند آن را تهیه کند و به‌موقع شیر یا ماست مصرف نکند، دچار عوارضی می‌شود که هزینه تصویربرداری‌هایی مانند ام‌آرآی، سی‌تی‌اسکن، آزمایش‌های معمولی و داروهای مورد نیاز او ممکن است ماهانه بیش از ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان باشد.»

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زهرا

    آنوقت میگن. چرا مردم‌صداشون در میاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج