۱۵۷۴۳۴۷
۱ نظر
۱۱۵۴
۱ نظر
۱۱۵۴
پ

زنم همیشه در مهمانی است، طلاق می‌خواهم

حسام بعد از دو سال ازدواج تصمیم گرفته از همسرش طلاق بگیرد. او می‌گوید حالا می‌فهمد چرا مادرش مخالف این ازدواج بود.

اعتمادآنلاین: حسام بعد از دو سال ازدواج تصمیم گرفته از همسرش طلاق بگیرد. او می‌گوید حالا می‌فهمد چرا مادرش مخالف این ازدواج بود.

Uncontested-Divorce-Florida

 

حسام بعد از دو سال ازدواج تصمیم گرفته  از همسرش طلاق بگیرد. او می‌گوید حالا می‌فهمد چرا مادرش مخالف این ازدواج بود.  حسام برای اعتمادآنلاین  از زندگی‌اش می‌گوید.

*تو و همسرت خیلی زود به بن‌بست رسیده‌اید. چرا؟

مهسا زن زندگی نیست. او می‌خواهد خوش باشد و اصلاً به زندگی‌مان و من توجهی نمی‌کند.

*بیشتر توضیح بده، چه می‌کند؟

او بیشتر وقتش را در مهمانی‌ها می‌گذارند. با دوستانش تورهای مسافرتی می‌رود. مهمانی دوره‌ای می‌گیرند و اصلاً به من اهمیت نمی‌دهد.  از صبح تا شب کار می‌کنم. شب که به خانه می‌روم یک نفر نیست  یک استکان چای دست من بدهد. همیشه خودم باید غذا درست کنم و بخورم. وقتی اعتراض می‌کنم می‌گوید من وظیفه ندارم به تو غذا بدهم. کارهایت را خودت بکن.

*چطور با هم آشنا شدید؟

با هم به یک سفر رفته‌ بودیم. آنجا آشنا شدیم و ازدواج کردیم.

*مادرت راضی به این ازدواج نبود؟

بله. راست هم می‌گفت. من اشتباه کردم. مادرم می‌گفت این دختر از قماش ما نیست. می‌گفت زن زندگی نمی‌شود. اگر می‌خواهی با او دوست بمان اما ازدواج فرق دارد. من توجهی نکردم و گفتم مادرم از روی دوست داشتن این‌طور  می‌گوید.

*چطور راضی شد؟

وقتی من اصرار کردم راضی شد. مقاومت نکرد اما راست می‌گفت من اشتباه کردم.

*بچه هم دارید؟

نه.

*مهریه را چطور می‌پردازی؟

مهسا قبول کرده قسطی بدهم.

*شغلت چیست؟

من تکنیسین یک مرکز فنی خودرو هستم. درآمد دارم. خیلی خوب نیست ولی بد هم نیست.

*همسرت را دوست نداری؟

خیلی دوستش دارم ولی نمی‌توانم با او ادامه بدهم. اگر بچه‌دار شوم جدایی سخت‌تر می‌شود. من آرامش می‌خواهم. همسرم خودخواه است و خودش برای خودش مهم است. من دوست ندارم وقتی به خانه می‌آیم ببینم 20 نفر در خانه‌ام در حال بگوبخند هستند. می‌خواهم خانه برایم آرامش بیاورد. دوست دارم زنم در خانه باشد اما او دنبال علاقه‌مندی‌های خودش است. من نمی‌گویم کارهایی که دوست دارد انجام ندهد. می‌گویم به زندگی مشترک درست نگاه کند.

*خانواده‌ات چه می‌گویند؟

مادرم می‌گوید خودت انتخاب کردی. راست هم می‌گوید.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • خدا

    قدیما مردا می رفتن رفیق بازی وعیاشی ، حالا زنها !!!
    این درد مشترکه !!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج