۱۵۷۴۵۶۸
۲۸۴
۲۸۴
پ

انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور

۱۲۴ ایرانی محکوم به حبس در زندان‌های بصره، امروز (دوشنبه ۱۵ دی‌ماه) از طریق مرز شلمچه به کشور منتقل می‌شوند.

ایرنا: ۱۲۴ ایرانی محکوم به حبس در زندان‌های بصره، امروز (دوشنبه ۱۵ دی‌ماه) از طریق مرز شلمچه به کشور منتقل می‌شوند.

21110364_414

«مجتبی شصتی کریمی» مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه خبر داد با تلاش و هماهنگی‌های انجام شده توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در عراق و سرکنسولگری کشورمان در بصره، وزارت امور خارجه و وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران، ۱۲۴ ایرانی محکوم به‌ حبس در زندان‌های بصره امروز از طریق مرز شلمچه به کشور منتقل می‌شوند.

شصتی کریمی افزود: بر اساس موافقت‌نامه انتقال محکومین میان جمهوری اسلامی ایران و دولت عراق زندانیان ایرانی واجد شرایط که احکام قطعی محکومیت آنان صادر گردیده پس از طی مراحل اداری به زندان های داخل کشور منتقل می‌شوند.

مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه کشورمان با قدردانی از همکاری مقامات عراقی برای انتقال محکومین و حمایت‌های کنسولی نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در عراق از زندانیان ایرانی در این‌ کشور، ابراز امیدواری کرد همکاری‌های خوب کنسولی و قضایی بین دو کشور همسایه استمرار داشته باشد.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج