۱۵۷۵۶۵۳
۲ نظر
۲۰۲۴
۲ نظر
۲۰۲۴
پ

اولین محموله خودروهای وارداتی به مازندران رسید

نخستین محموله خودروهای وارداتی منطقه آزاد مازندران به بندر امیرآباد وارد شد.

مهر: با ورود نخستین محموله خودروهای وارداتی منطقه آزاد مازندران به بندر امیرآباد، گام عملی در اجرای طرح عرضه خودروهای منطقه آزاد برداشته شد.

1576541_244

این محموله شامل تعدادی از خودروهای سواری است که پس از طی مراحل قانونی، وارد استان شده است. با ورود این محموله، فرآیند عرضه خودروهای منطقه آزاد وارد مرحله عملیاتی شده و در روزهای آینده محموله‌های بعدی نیز به‌تدریج وارد خواهند شد.

استاندار مازندران پیش‌تر، وعده واردات خودرو از طریق مناطق آزاد را با هدف گسترش دسترسی مردم به خودروهای جدید و ایجاد شفافیت در فرآیند عرضه مطرح کرده بود.

تمامی مراحل ترخیص، شماره‌گذاری و عرضه این خودروها تحت نظارت دقیق دستگاه‌های مسئول انجام خواهد شد تا روند توزیع با سرعت و شفافیت کامل پیش برود.

ورود این محموله، نخستین گام عملی در اجرای طرح عرضه خودروهای منطقه آزاد در استان به شمار می‌رود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    اولی عجب رنگی داره

  • ناشناس

    ماشین های چینی بیخود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج