۱۵۷۵۶۷۲
۶ نظر
۲۷۴۸
۶ نظر
۲۷۴۸
پ

برای بانک مرکزی پرونده قضایی تشکیل شد

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: پرونده‌های برخی از مسئولان عالی کشور که در تامین مایحتاج عمومی مردم وظایفی بر عهده دارند و در عین حال به وظایف خود عمل نکرده‌اند، به مرجع قضایی ارسال شده است.

عصر ایران: رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: پرونده‌های برخی از مسئولان عالی کشور که در تامین مایحتاج عمومی مردم وظایفی بر عهده دارند و در عین حال به وظایف خود عمل نکرده‌اند، به مرجع قضایی ارسال شده است.

2435626_305

به نقل از اطلاع رسانی قوه قضاییه، ذبیح الله خداییان اظهار کرد: در اجرای دستورات رئیس قوه قضاییه ناظر بر ورود به موضوع نوسانات بازار ارز، پنج هیئت ویژه تشکیل شده که این هیئت‌ها ضمن احضار افرادی که در شرکت‌ها، کارخانجات و بانک‌هایی که نسبت به رفع تعهدات ارزی خود اقدام نکرده‌اند، به آنها بابت رفع تعهدات ارزی‌شان فرصت یک هفته‌ای می‌دهند؛ کسانی که ظرف فرصت یک هفته‌ای نسبت به رفع تعهد ارزی خود اقدام نکنند، قطعاً به مرجع قضایی معرفی خواهند شد؛ همچنین شعب ویژه‌ای برای رسیدگی به جرایم کسانی که نسبت به رفع تعهدات ارزی خود اقدام نمی‌کنند تشکیل شده است.

وی افزود: پرونده‌های برخی از مسئولان عالی کشور که در تامین مایحتاج عمومی مردم وظایفی بر عهده دارند و در عین حال به وظایف خود عمل نکرده‌اند، به مرجع قضایی ارسال شده است؛ در خصوص بانک مرکزی و کوتاهی‌های صورت گرفته نیز پرونده‌ای تشکیل شده که به زودی به مرجع قضایی ارسال خواهد شد.

رئیس سازمان بازرسی گفت: در نتیجه اقدامات صورت‌گرفته، میزان عرضه ارز در مرکز مبادله، از میزان تقاضا پیشی گرفته است؛ در حالیکه تا پیش از این، عرضه ارز نسبت به تقاضا اصلا همخوانی نداشت؛ همین عامل سبب کاهش قیمت ارز در مرکز مبادله طی روزهای اخیر شده است.

 

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    دروغ دروغ دروغ

  • محسن

    دروغگو.

  • محمد

    دیگه دیره

  • ناشناس

    باید زودتر اتفاق میوفتاد کارمندان بانک ملی مرکزی باید رصد بشن چقد دلار دارن

  • ناشناس

    هر وقت تکلیف ۴۰ میلیارد دلار زمان سیف و عراقچی مشخص شد این هم به نتیجه می رسد

  • ناشناس

    بخدا تا چند نفر مفسد اقتصادی اعدام نشن کشور عمرا درست بشه
    ایران شده میدان جولان مافیا و مفسدین اقتصادی ،خود قران میگه درجه دزدی اینا جزاش اعدام هست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج