۱۵۷۵۷۱۲
۲۳۰۰
۲۳۰۰
پ

واکنش بروکسل به تهدید تجاری ترامپ علیه ایران

سخنگوی اتحادیه اروپا به تهدید تجاری رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

ایسنا: سخنگوی اتحادیه اروپا به تهدید تجاری رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

وودددد

«انور العنونی» سخنگوی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه و در واکنش به تهدید «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره وضع تعرفه ۲۵ درصدی علیه کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، گفت این موضوع فعلاً در حد یک پیام در شبکه اجتماعی است و در صورتی که به اقدام اجرایی تبدیل شود، بررسی خواهد شد.

العنونی در پاسخ به این پرسش که این تعرفه می‌تواند شامل اتحادیه اروپا هم بشود؟، گفت: «در بخش تجارت، چیزی که می‌توانم بگویم این است تا جایی که ما فهمیده‌ایم، هر آنچه تا این لحظه رخ داده، صرفاً یک پیام در شبکه‌های اجتماعی بوده است.»

سخنگوی اتحادیه اروپا افزود: «اگر آن پیام شبکه‌های اجتماعی به هر شکل به اقدام اجرایی تبدیل شود، آن‌وقت ما آن را بررسی می‌کنیم و تحلیل خود را ارائه خواهیم داد.»

ترامپ در روزهای اخیر بارها از اغتشاشگران در ایران حمایت کرده است. 

 

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج