۱۵۷۵۸۰۱
۷ نظر
۶۰۵۱
۷ نظر
۶۰۵۱
پ

پس از درخواست مجری شبکه سه، اموال ساعدی‌نیا توقیف شد

رئیس کل دادگستری استان قم گفت: کلیه اموال و حساب‌های بانکی یک کافه معروف در قم که مردم را به آشوب دعوت کرده بود، برای وی پرونده تشکیل شد و دستور توقیف کلیه اموال و حساب‌های بانکی وی صادر گردید.

برترین‌ها: رئیس کل دادگستری استان قم گفت: کلیه اموال و حساب‌های بانکی یک کافه معروف در قم که مردم را به آشوب دعوت کرده بود، برای وی پرونده تشکیل شد و دستور توقیف کلیه اموال و حساب‌های بانکی وی صادر گردید.

0

ساعتی پیش مجری برنامه سلام صبح بخیر در واکنش به  پلمپ کافه ساعدی‌نیا گفت:  اموال ساعدی‌نیا باید مصادره شود.

پخش-نشدن-ویدئو

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    مجری چیکاره است شما هم دلتون خوشه

  • ناشناس

    بدبخت‌ها

  • ناشناس

    تیتر ساز جوّ نساز

  • ناشناس

    با پول زحمت پس انداز کرده مجری میلی غلط کرد

  • ناشناس

    آقای ساعدی نیا خیلی مرد محترمی هستن.

  • ناشناس

    بیزارم ازین سه مجری

  • ...

    فرار سرمایه های کلان از کشور بدبختمان کرده ، حالا نوبت فرار سرمایه های خرد میشه ! تو این جماعت کسی اهل فکر کردن هست !

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج