۱۵۷۶۲۶۵
۱۷۵۷
۱۷۵۷
پ

دیدار تاکر کارلسون با ترامپ در کاخ سفید

جنگ داخلی در میان حامیان جمهوری‌خواه ترامپ، هم‌زمان با حضور «تاکر کارلسون» در دفتر بیضی شکل و دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا و دست انداختن رقبای محافظه‌کار عمیق‌تر می‌شود.

ایسنا: جنگ داخلی در میان حامیان جمهوری‌خواه ترامپ، هم‌زمان با حضور «تاکر کارلسون» در دفتر بیضی شکل و دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا و دست انداختن رقبای محافظه‌کار عمیق‌تر می‌شود.

6

«تاکر کارلسون» در کاخ سفید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ملاقات کرد و حضور او در دفتر بیضی شکل، فصل دیگری از جنگ داخلی رو به رشد «ماگا» را شعله‌ور کرده است.

در تصاویری که توسط شبکه تاکر کارلسون در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته، این مجری سابق فاکس نیوز روز جمعه همچنین گفت‌وگوی دوستانه‌ای با «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا داشته است.

«سوزی وایلز» رئیس دفتر کاخ سفید هم در این جلسه دیده شد.

اتحادیه ضد افترا، یک سازمان غیرانتفاعی با ماموریت مبارزه با یهودستیزی، پاسخ تندی به این جلسه در ایکس داد و نوشت: «تاکر کارلسون نباید جایی در کاخ سفید داشته باشد. او سال‌هاست که روایت‌های یهودستیزانه را تقویت و ترویج می‌کند.»

کارلسون به دلیل میزبانی از «نیک فوئنتس» تحریک‌کننده راست افراطی و طرفدار برتری سفیدپوستان، در برنامه خود، مورد انتقاد محافظه‌کاران دیگر قرار گرفت. مارک لوین، مجری محافظه‌کار فاکس نیوز، رهبری این خشم را بر عهده داشت و کارلسون را به دلیل میزبانی از فوئنتس، «مروج نازی» خواند.

5

در واکنش به دعوت کارلسون به نشست با ترامپ، میگن کلی، پادکستر و شخصیت سابق فاکس، لوین را به سخره گرفت و اظهار داشت که این پست در شبکه‌های اجتماعی او را «آنوریسم» خواهد کرد.

کلی گفته است که اختلافاتش با لوین به دوران همکاری با او در فاکس نیوز برمی‌گردد و در هفته‌های اخیر از او به خاطر حمله به دیگر اینفلوئنسرهای ماگا انتقاد کرده است، چرا که این جنبش نشانه‌هایی از انشعاب را نشان می‌دهد.

این دومین بار در این ماه است که کارلسون در کاخ سفید دیده می‌شود. او در ۹ ژانویه در حالی که ترامپ در مراسمی با مدیران نفتی صحبت می‌کرد، در اتاق شرقی کاخ سفید به همراه مهمانان دیده شد. وقتی ترامپ وارد اتاق شرقی شد، کارلسون دست می‌زد.

به گزارش دیلی‌میل، رئیس‌جمهور آمریکا از جانبداری علنی در جنگ داخلی در حال وقوع ماگا غفلت کرده است. با این حال، او هفته گذشته به نیویورک‌تایمز گفت که معتقد نیست افراط گرایانی مانند نیک فوئنتس باید در این جنبش مورد استقبال قرار گیرند.

او گفت: «فکر می‌کنم ما به آنها نیازی نداریم. فکر می‌کنم ما آنها را دوست نداریم.»

چهره‌های طرفدار شعار «آمریکا را دوباره باعظمت کنیم» همچنین بر سر ترور چارلی کرک اختلاف‌نظر داشته‌اند. شکاف‌ها میان جمهوری‌خواهان آمریکایی، به ویژه در شرایطی که آمریکا به انتخابات میان‌دوره نزدیک می‌شود، احتمالا به قیمت از دست رفتن کرسی‌های این حزب جنگ‌طلب در سنا و مجلس نمایندگان آمریکا تمام می‌شود.

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج