۱۵۷۷۰۸۹
۲۰۴۵
۲۰۴۵
پ

پزشکی قانونی: تعداد زیادی زن و کودک شهید شدند

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: در حادثه دی ماه، تعداد قابل توجهی از زنان، کودکان و رهگذرانی که در این حادثه هیچ نقشی نداشتند، به شهادت رسیدند.

ایسنا: عباس مسجدی آرانی رییس سازمان پزشکی قانونی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه خبر در خصوص جزئیات آمار قربانیان حادثه اخیر اظهار کرد: در حادثه دی ماه ۳۱۱۷ نفر جانباخته داشتیم و  آمار جزء نداریم، اما تعداد قابل توجهی از زنان، کودکان و رهگذرانی که در این حادثه هیچ نقشی نداشتند به شهادت رسیدند.

6574

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج