۱۵۷۸۹۴۵
۱۴ نظر
۵۳۷۲
۱۴ نظر
۵۳۷۲
پ

دولت فهرست جانباختگان وقایع دی‌ماه را منتشر کرد

دفتر رئیس جمهور در اطلاعیه ای بر اساس سیاست شفافیت، مسئولیت پذیری و پاسخگویی و به دستور پزشکیان،‌ با تجمیع اسامی که توسط پزشکی قانونی کشور تهیه و با سامانه سازمان ثبت احوال تطبیق داده شده است، فهرست مشخصات ۲۹۸۶ نفر از جان‌باختگان حوادث اخیر را منتشر کرد.

ایسنا: دفتر رئیس جمهور در اطلاعیه ای بر اساس سیاست شفافیت، مسئولیت پذیری و پاسخگویی و به دستور پزشکیان،‌ با تجمیع اسامی که توسط پزشکی قانونی کشور تهیه و با سامانه سازمان ثبت احوال تطبیق داده شده است، فهرست مشخصات ۲۹۸۶ نفر از جان‌باختگان حوادث اخیر را منتشر کرد.

63736567

دفتر رئیس جمهور در اطلاعیه ای براساس سیاست شفافیت، مسئولیت پذیری و پاسخگویی و به دستور دکتر پزشکیان،‌ با تجمیع اسامی که توسط پزشکی قانونی کشور تهیه و با سامانه سازمان ثبت احوال تطبیق داده شده است، فهرست مشخصات ۲۹۸۶ نفر از جان‌باختگان حوادث اخیر را منتشر کرد.

فهرست اسامی جان‌باختگان

در اطلاعیه دفتر رئیس جمهور درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴  با تاکید بر اینکه همه قربانیان این حوادث و ناآرامی های اخیر فرزندان این سرزمین بوده اند و هیچ داغدیده ای نباید در سکوت و بی پناهی رها شود، تصریح شده است: بر خلاف دشمنان و بدخواهان تاریخی این سرزمین که با جان افراد چونان یک عدد و رقم معامله می کنند و با افزودن بر آن سعی بر انتفاع سیاسی خود دارند، از منظر دولت جمهوری اسلامی ایران جان باختگان این حوادث تلخ صرفا یک عدد نیستند و هر کدام از این قربانیان یک جامعه و دنیایی از پیوندها بوده‌اند. هر ایرانی برای ما به مثابه یک ایران است و رئیس جمهور بنابر وظیفه اخلاقی و عهد و پیمانی که با ملت بسته است خودرا پاسدار حقوق آنان می داند.

متن اطلاعیه دفتر رئیس جمهور درباره حوادث اخیر به شرح زیر است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

ایران عزیزمان این روزها در کنار و همدرد خانواده هایی است که در سوگ سنگین جان باختن عزیزان خود به سر می برند. وظیفه اخلاقی و انسانی مردم، دولت و حاکمیت توجه مسئولانه به رنج مضاعف بازماندگان همه‌ جان‌باختگان است. همه قربانیان این حوادث و ناآرامی های اخیر فرزندان این سرزمین بوده اند و هیچ داغدیده ای نباید در سکوت و بی پناهی رها شود.

 بر خلاف دشمنان و بدخواهان تاریخی این سرزمین که با جان افراد چونان یک عدد و رقم معامله می کنند و با افزودن بر آن سعی بر انتفاع سیاسی خود دارند، از منظر دولت جمهوری اسلامی ایران جان باختگان این حوادث تلخ صرفا یک عدد نیستند و هر کدام از این قربانیان یک جامعه و دنیایی از پیوندها بوده‌اند. هر ایرانی برای ما به مثابه یک ایران است و رئیس جمهور بنابر وظیفه اخلاقی و عهد و پیمانی که با ملت بسته است خودرا پاسدار حقوق آنان می داند. اینک سوگمندانه به اطلاع ملت شریف ایران می رساند آمار کل جانباختگان حوادث اخیر چنان که پیش از این نیز اطلاع رسانی شده بود ۳۱۱۷ نفراست.

 براساس سیاست شفافیت، مسئولیت پذیری و پاسخگویی و به دستور رئیس محترم جمهور با تجمیع اسامی که توسط پزشکی قانونی کشور تهیه و با سامانه سازمان ثبت احوال تطبیق داده شده است فهرست مشخصات ۲۹۸۶ نفر به پیوست منتشر می شود. علت اختلاف ۱۳۱نفر، با آمار اعلام شده قبلی مربوط به مجهول الهویه بودن تعدادی افراد و مغایرت در ثبت شناسه ملی تعدادی از جانباختگان با سامانه ثبت احوال بوده است که به محض اصلاح در فهرست تکمیلی ارائه خواهد شد.

فهرست پیوست شامل نام، نام خانوادگی، نام پدر و شش رقم آخر کدملی جانباختگان است. با درک نگرانی و دغدغه های هموطنان عزیز، سامانه ای طراحی شده است که طی ۴۸ ساعت آینده نشانی آن به اطلاع عموم رسانده خواهد شد تا بدون پیچیده سازی اداری و با رعایت شان و حریم خصوصی هرگونه اطلاعات و ادعای جدید مورد بررسی و راستی آزمایی قرار گرفته و به همه ابهامات احتمالی پاسخ صحیح و متقن ارائه شود.

امیدواریم در سایه وحدت و با همدردی و تلاش برای رسیدگی به آسیب دیدگان و قربانیان حوادث ناگوار اخیر شاهد بازگشت آرامش هرچه بیشتر و تقویت همبستگی ملی در ایران عزیزمان باشیم. ان شاءالله

دفتر رئیس جمهوری اسلامی ایران

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • چرا نرخ دلار و گرانی کنترل نکردید که جوانان بیچاره به خاطر اعتراض به گرانی کشته شدند ملت داغدار هست 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🥀🥀🥀🥀

  • زیبا

    روح همه عزیزانم شاد🤲🖤😔 بر باعث و بانی لعنت خداوند سر عزیزانشون بیاره🤲

  • فاطمه

    باز میشه؟!

  • ناشناس

    الان مدال تندیس چیزی میخوان

  • ناشناس

    آماری ..... ؟!

  • ناشناس

    قله پیشرفت رسیدیم

  • ناشناس

    برای کی میگن دهن مارو باز نکنن

  • ناشناس

    حرف نزنن سنگبن ترند مثل برنامه داغون افق

  • ناشناس

    سرطان بگیره باعث بانیش

  • ناشناس

    چه روز گندی

  • ناشناس

    دولت چرا اهمیت به گفته شل مغزها غربگدا میده

    پاسخ ها

    • ناشناس

      شل مغزشرقگدا تو بودی

    • ناشناس

      د آثار طرفداریت رو ببین دلقک بیسواد

  • ناشناس

    بر باعث و‌بانیش لعنت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج