بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
بابک زنجانی با راه اندازی یک کارزار، خواستار محاکمه مقصران سوء مدیریت ارزی، تضعیف معیشت و تضییع حقوق عامه شد.
برترینها: بابک زنجانی با راه اندازی یک کارزار، خواستار محاکمه مقصران سوء مدیریت ارزی، تضعیف معیشت و تضییع حقوق عامه شد.
در توئیت این فعال اقتصادی که سال گذشته از زندان آزاد شد، آمده: مسببانی که با سوءمدیریت، تصمیمات نادرست و لجبازی با مطالبات مردم، زمینهساز شورشها، کشتهشدن جوانان کشور و نابودی اقتصاد ملی شدهاند، باید بدون هیچ ملاحظهای مورد رسیدگی و محاکمه قرار گیرند.
ما امضاکنندگان این کارزار، از قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران تقاضا داریم با انجام بررسیهای دقیق، شفاف و عادلانه، نقش و مسئولیت افراد مؤثر در این وقایع تلخ را مشخص کرده و آنان را مطابق قانون مورد پیگرد قضایی قرار دهد.
بیتردید عدالت، شفافیت و پاسخگویی تنها راه بازگرداندن اعتماد عمومی، جلوگیری از تکرار این خسارتها و صیانت از جان و آینده جوانان این سرزمین است.

نظر کاربران
دمت گرم خدایی آقای زنجانی.اینطوری پیش بری ان شالله بعد از آقای پزشکیان خودتی رییس جمهور عزیز
دمش گرم ، ماشاالله داری
بابک زنجانی واقعا یک فرد بدردبخوری واسه اقتصاد مملکت هست