۱۵۷۹۷۱۱
۴۰۰۴
۴۰۰۴
پ

ماجرای سفر سردار رادان با کت و شلوار به مسکو

عکسی در فضای مجازی منتشر شده که فرمانده کل انتظامی کشور را در حال عزیمت به سفر در سالن فرودگاه نشان می‌دهد؛ پلیس می‌گوید که واقعیت چیز دیگری است.

خبرگزاری فارس: سردار رادان به مسکو سفر کرد؛ این جمله توضیح تصویری است که در فضای مجازی منتشر شده و فرمانده کل انتظامی کشور سردار احمدرضا رادان را کت و شلوار پوشیده و چمدان به دست در سالن فرودگاه نشان می‌دهد.

این عکس با هوش مصنوعی تولید شده است؛ مرکز اطلاع‌رسانی فراجا با تکذیب خبر سفر سردار رادان از شهروندان درخواست کرده که به خبرهای فیک توجه نکنند.

این شایعه در حالی دست به دست می‌شود که ساعتی پیش خبر حضور سردار رادان به همراه سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در مرز شلمچه در خروجی خبرگزاری ها منتشر شده است.

چندی پیش نیز ویدئویی منتسب به سردار احمدرضا رادان درباره کنارگذاشتن جنگ با آمریکا و اسرائیل و تغییر مواضع راهبردی در فضای مجازی پخش شد که بررسی‌ها نشان داد که فیلم مذکور کاملاً جعلی بوده و با هوش مصنوعی ساخته شده بود.

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج